Traieste Pentru Eternitate

Categorie: Fragmente din Predici, Video
Subiecte:

Predicarea Evanghleiei este un lucru insuportabil pentru toti oamenii. Ei, fie se vor intoarce impotriva ei, cu o cruzime animalica, sau se vor converti. Preda-te lui Hristos! Încrede-te în El, încrede-te în El! Noi nu suntem chemati pentru a construi imperii! Noi nu suntem chemati sa fim acceptati. Suntem chemati sa-L glorificam pe Dumnezeu! Eternitate!

Ziua în care veti sta în acele sali de granit înaintea Domnului Slavei si regii, cei mai mari oameni de pe pamânt vor fi impartiti, unii aruncati în iadul cel vesnic, iar altii, invitati în slava vesnica.

Traieste pentru eternitate! Acesti olimplici, cat de stralucitori sunt, dar numai pentru o clipa. Ei se antreneaza incepand de la varsta de patru sau cinci ani si nu fac nimic altceva decat antrenament pana la douazeci si doi de ani, iar apoi alearga noua secunde intr-o cursa pentru o medalie iar apoi se retrag si asta e totul! Nu poti sa faci si tu macar atat pentru lucrurile vesnice? Exista Cineva acolo, care este infinit în slava, si vei petrece o eternitate incercand sa-L cunosti si vei realiza ca nici vesnicia nu este suficienta  pentru a-L putea cunoaste pe deplin.

Nu mai pot trai asa. Nu mai pot trai doar citind carti. Nu mai pot trai doar citind despre treziri spirituale si despre oameni care stiau pe cineva,  care stia pe cineva, care stia pe cineva care Te cunostea pe Tine, Doamne.

Sunt atât de multe lucruri pe care vrei sa le cunosti, sa le faci si atât de multe carti. Iata aici o carte despre Dumnezeu ! Acesta (Biblia). De aceea muncim si ne luptam, pentru ca avem speranta noastra ancorata in Dumnezeul cel viu. Acesta nu este un martiraj, în care ne dam inutil vietile noastre pentru nimic, fara nici o speranta, ci Ii slujim lui Dumnezeu si Dumnezeu ne va onora. Ne-am pus nadejdea in acest lucru, iar aceasta ne da putere…

Aceasta viata este doar un abur. Am patruzeci si spate de ani, iar ieri parca aveam douazeci si unu. S-a dus. Este ca un abur! Cat esti in putere, predica! Îl laud pe Dumnezeu pentru ca, în providenta Lui mi-am petrecut tineretea în Muntii Anzi, în junglele din Peru facand ceea ce acum nu mai am puterea sa fac. Cat esti tânar, cat inca ai putere, lucreaza cu toata puterea ta. Ia acele jocuri video nefolositoare si calca-le in picioare ! Arunca-ti televizorul pe fereastra! Ai fost facut pentru lucruri mai mari decat acestea.

Daca esti intr-adevar un copil al Imparatului, nimic pe acest pamânt nu te poate satisface, nimic. Vreau puterea lui Dumnezeu in viata mea! Atunci, unele lucruri TREBUIE sa dispara ! Vreau sa-L cunosc! Atunci, o separare trebuie sa apara. Trebuie sa mergi inainte Domnului zicand, „Doamne, fa tot ceea ce trebuie!” „Orice este nevoie!” Pentru a ma face sa fiu mai mult ca Hristos.