Fii Sincer

Te lupți cu siguranța mântuirii tale? Primește sfaturi biblice.

Toți avem un suflet nemuritor și veșnic care va petrece veșnicia într-un loc sau altul, fie sub mânia lui Dumnezeu, fie închinându-se lui Hristos în Ceruri cu o bucurie negrăită. Așa cum Matei 7:21 și Luca 13:24 ne arată, calea este îngustă, puțini găsesc cu adevărat viața veșnică. În ce îți pui nădejdea mântuirii tale pentru ziua judecății?

Este siguranța mântuirii tale în conformitate cu ceea ce Scriptura ne învață despre mântuirea adevărată? Ultimul lucru cu privire la care nu ai vrea să greșești este dacă ești cu adevărat mântuit sau nu; gândește-te că veșnicia e în joc. Dacă nu ai siguranță că ești în Hristos, atunci caută-L pe Dumnezeu, pentru că numai El poate să ne dea siguranță și adevărata pocăință care duce la mântuire.

Te rugăm să completezi formularul următor și prin harul lui Dumnezeu noi îți vom răspunde cât de repede putem pentru a te ajuta.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  (Asigură-te să scrii corect adresa ta de email, ca să putem să îți răspundem.)

  Gen
  (Celor de gen feminin le va răspunde o femeie, iar celor de gen masculin le va răspunde un bărbat.)
  MasculinFeminin

  Vârstă
  (Vârsta este importantă în consilierea oamenilor.)

  Care este frământarea ta? Cum te putem ajuta?

  Răspunsul nostru pentru tine
  Prin harul lui Dumnezeu îți vom răspunde pe parcursul săptămânii viitoare. Dacă aștepți un răspuns și pare că noi nu am primit email-ul tău, te rugăm trimite-ne un mesaj pe pagina "Contactează-ne". Vrem să ajutăm, iar problemele sufletului sunt urgente și le luăm în serios.