Citate creștine

Aceste citate creștine sunt extrase din cărți și predici ale unor credincioși evlavioși. Sperăm că ele te vor provoca și te vor încuraja în timp ce alergi în această cursă pentru Domnul Isus. (Pentru a distribui citatele care sunt în format imagine, le poți descărca făcând click pe imagine.)

View page: 1 2 3 4 5 6 7

Pentru părinții creștini, Marea Trimitere este Steaua noastră Polară… ne disciplinăm copiii nu pentru ca ei să ne facă fericiți, ci ca ei să Îl slujească pe Hristos ca adulți. Îi educăm nu ca ei să poată avea o slujbă bună, ci ca să îi dezvoltăm să fie cei mai buni urmași ai lui Isus care pot fi. Lucrăm din greu pentru a-i pregăti nu pentru ziua graduării, ci pentru Ziua Judecății! Slujba noastră nu este să creștem copii buni care urmăresc visul american stropit în plus cu puțin creștinism. Dorința lui Hristos este ca urmașii Lui să facă tot ce pot pentru a crește ucenici regenerați, ascultători, care Îl glorifică pe Dumnezeu, folosind toate mijloacele posibile ale harului.

Chap Bettis

Primul act al răscumpărării a fost aplecarea lui Dumnezeu pentru a acoperi rușinea creaturilor Sale.

R.C. Sproul

Creștinul este singurul om fericit, pentru că el are surse de fericire complet independente de această lume.

J.C. Ryle

Dumnezeu Însuși este desfătarea, plăcerea și bucuria omului regenerat.

Wilhelmus a Brakel

Dar tu, mai porți încă povara păcatelor și vinovăției tale? Ești tu încă sub mânia lui Dumnezeu? „Iată Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatul lumii!” (Ioan 1:29) „Există un izvor pentru păcat și necurăție” (Zaharia 13:1). „Sângele lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu ne curăță de orice păcat” (1 Ioan 1:7). Oricât de mari ar fi păcatele tale, ele nu sunt nimic în comparație cu valoarea infinită a sângelui lui Hristos!

Charles Leiter

Rugăciunile trebuie întotdeauna să fie cereri făcute în umilință și în supunere față de voia Tatălui.

R.C. Sproul

În momentul în care lucrurile încep să meargă prost… atunci vei cunoaște exact valoarea a ceea ce pretinzi că crezi.

Martyn Lloyd-Jones

Păcatele noastre nu pot fi ispășite prin faptele noastre bune sau prin căința noastră. Păcatele noastre pot fi ispășite doar prin moartea Mielului lui Dumnezeu, Cel fără păcat și fără pată, care a murit pentru păcătoși.

Voddie Baucham

În niciun loc, nicăieri unde îți arunci privirile, nu există un colț al Universului în care să nu poți găsi cel puțin câteva scântei din gloria lui Dumnezeu.

Jean Calvin

Ai îndoieli legate de Scriptură? Una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de aceste îndoieli este să o citești. Cu cât studiez mai mult Scriptura, cu atât mai copleșit sunt de analiza ei incredibil de pătrunzătoare.

R.C. Sproul

Puterea Bisericii nu a depins niciodată de numere de oameni sau de conturi bancare. Ea depinde de Duhul Sfânt. El este puterea lui Dumnezeu din spatele Bisericii.

Tim Conway

Să ai toate așa-numitele plăceri pe care această lume nebună luptă să le aibă și totuși să fii sub mânia lui Dumnezeu, este cea mai nenorocită stare posibilă pentru creatură. Să nu ai niciunul dintre aceste bunuri ale lumii sau nicio favoare din partea ei și totuși să ai favoarea și pacea lui Dumnezeu, este o bucurie de-a dreptul inestimabilă.

Conrad Murrell

Unii „evanghelici” folosesc într-adevăr justificarea prin credință ca pe o permisiune de a păcătui. Acești oameni pot fi pe bună dreptate etichetați drept pseudo-evanghelici. Orice om care are cea mai rudimentară înțelegere a justificării prin credință cunoaște faptul că acea credință autentică se manifestă întotdeauna printr-un zel față de ascultarea de Dumnezeu. Niciun creștin zelos nu poate avea vreodată o atitudine cavalerească, nepăsătoare, față de poruncile lui Dumnezeu. Chiar dacă ascultarea față de acestea nu aduce justificarea, persoana justificată se va strădui întotdeauna să asculte de ele.

R.C. Sproul

Dacă un milion de oameni mi-ar zâmbi în timp ce aș ști că Dumnezeu se încruntă la mine, nu aș fi fericit. Dar dacă Dumnezeu mi-ar zâmbi în timp ce un milion de oameni s-ar încrunta la mine, nu aș fi nefericit.

Leonard Ravenhill

Trebuie să te întrebi: ce fac eu cu învățătura pe care o aud când vin să aud Cuvântul lui Dumnezeu predicat în fiecare săptămână? Spun doar că a fost o predică bună? Sau pun acea învățătură în practică?

Kevin Williams
View page: 1 2 3 4 5 6 7