Se Naște Oare Cineva Homosexual?

Mulți oameni spun că au fost făcuți aşa, că s-au născut în acest fel, că s-au născut homosexuali. De fapt, așa am gândit și eu pentru o vreme. Cum am ajuns în felul acesta, eu sincer nu ştiu. Dar ceea ce știu e că acest lucru este contrar cu ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu este foarte clar. Oamenii încearcă să înăbușe acest adevăr, încearcă să-l schimbe, încearcă să îl facă să se potrivească nevoilor lor. Dar nu e ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu este foarte clar că este greşit. Așa că pentru cei care spun că este natural, este normal, acelaşi lucru l-am simţit și eu la început, după ce mi-am dat seama ce făcusem. Am savurat plăcerea aceea sexuală, am savurat natura ei păcătoasă. Păcatul este plăcut o vreme, dar în cele din urmă acea vreme se sfârșește şi noi rămînem fără speranţă, mergem la iad. Vom plăti pentru acest păcat.

„Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă lăsaţi înşelaţi, nici curvarii, nici preacurvarii, nici închinătorii la idoli, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici hrăpăreţii, nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.”

Deci, aş spune ca oricine crede că acest lucru este normal, să se examineze să se asigure că ceea ce simte că ar fi normal nu este de fapt plăcerea păcătoasă pe care o savurează. Pentru că acest lucru este normal, este natural. Este normal pentru un om căzut să se bucure de păcat şi să găsească o deosebită plăcere în el. Ştiu că așa a fost în viaţa mea, mi-a plăcut păcatul. Evident, acesta e acel ceva la care nu am vrut să renunţ, nu am vrut să renunţ la păcat. Dar apoi, când m-am apropiat de Dumnezeu, El mi-a arătat adevărul că eu n-aș fi niciodată iertat, n-aș putea niciodată să cad la cruce, până când nu renunț la acel păcat. Acel păcat pe care l-am iubit, pe care am încercat să îl păstrez. Așa am facut, l-am aruncat la cruce şi am făcut un salt al credinţei către Hristos şi El m-a salvat, El m-a răscumpărat din acel păcat. El m-a făcut o persoană reală, în acest fel ştiu că ce vă spun este adevărat, pentru că El m-a schimbat. El m-a făcut un om nou, cu noi dorințe; El a luat de peste mine toate acele dorinţe păcătoase şi m-a făcut o făptură nouă. Şi El poate face același lucru și pentru tine, El m-a salvat de sub puterea păcatului şi El te poate salva și pe tine. Mă rog ca tu să strigi către El, ca tu să fii făcut o făptură nouă şi să fii liber de stilul tău de viaţă păcătos, de păcatul care te ţine prizonier. Chiar dacă poate ești un prizonier care îți găsești plăcerea în el acum. Într-o zi, vei fi un prizonier al iadului; plătind dreptatea cuvenită, plătind răscumpărarea datorată pentru că vei descoperi în acea zi că Hristos nu a suferit pentru păcatele tale pe cruce dar tu suferi pentru păcatele tale acum.