Isus Hristos este totul

Dacă am totul, mai puțin pe Isus, nu am nimic. Iar dacă nu am nimic decât pe Isus, am totul.

Preaiubiților, ar trebui să dorim ca fiecare creștin să experimenteze dragostea copleșitoare a lui Isus Hristos. Pavel spune că dragostea lui Hristos l-a constrâns.

Viața, pentru Pavel, este Hristos. Iar moartea este un câștig, pentru că înseamnă a avea și mai mult din Hristos.

Noi Îl cunoaștem pe Duhul Sfânt al lui Dumnezeu în mod experiențial. Îl experimentăm. Îl iubim și primim cu bucurie tot ceea ce El vrea să facă.

Doamne, vrei Tu să ne umpli cu dragostea lui Hristos? Fă ca întreaga biserică să experimenteze o revărsare mai bogată a dragostei lui Hristos în Hristos Isus, așa încât noi, împreună, templul Duhului Sfânt, să experimentăm dragostea lui Dumnezeu.

Acest Hristos al Scripturii – nu cel care este o născocire a imaginației oamenilor – El a pretins că nu a avut păcat. A pretins că putea să ierte păcatele. A pretins că era singura cale spre Dumnezeu. A pretins că era Dumnezeu. A pretins că a venit să-Și dea viața ca răscumpărare pentru mulți. A pretins că era Mântuitorul lumii. Și vă spun un lucru, El a pretins devotament din partea oamenilor.

Doar Hristos te poate face liber în ziua judecății, dacă tu Îl faci pe El Paștele tău. Vedeți, nu contează cât de mult timp ai fost în robie și mizerie. Și tu poți fi liber chiar acum – în acest moment, în această zi – dacă aplici acest sânge.

Fiecare creștin trebuie să se uite în urmă cu o mulțumire de negrăit față de providența lui Dumnezeu. Nimic – absolut nimic – nici măcar un fir de păr; nimic nu ți se poate întâmpla. Nimic nu ți se poate „întâmpla”. Nimic nu ți se poate întâmpla.

Te iubesc. Doamne, Îți mulțumesc că răzbunarea atotputernică a căzut asupra Ta. Mulțumesc că m-ai răscumpărat. Mulțumesc pentru toată bunătatea. M-ai cumpărat cu un preț.