Hjemme hos Herren

Category: Sermon Jams, Video

Tim Conway
Du er kanskje i dine beste ungdomsår og er full av kraft. Men kroppen din tilhører denne jorden med all dens dødelighet, og den kan ikke følge etter. Den er lagd av ting, som ikke kan dra dit vi skal; vi må forlate den og ikle oss udødlighet.

Bob Jennings
Jeg vil at dere skal tenke. Saken er denne: Før vi møtes igjen, hvis vi kommer til å ha denne konferansen neste år, har kanskje noen av dere gått bort. (Bob J.) Det finnes ting som er beskrevet om vår himmelske framtid. Herren kaller det søvn, og det har vært en liten trøst for meg. Jeg har sovet mange ganger. Jeg er ikke fremmed for søvn. Søvn er OK. Det er som om Herren vil fortelle oss: “Det går bra!” Søvn i Herren. Søvn i Jesus. Det kalles hjemme, sammen med Kristus. Der udødligheten begynner.

Ayla Petteruti
Jeg stoler på Han, hvert skritt veien. Jeg kjemper fortsatt mot kreften, og selv om jeg har vært hos flere helbredere og korstog har jeg ikke blitt helbredet, og jeg er så takknemlig for at Gud aldri har helbredet kreften. Jeg er takknemlig fordi jeg vil ha blitt fratatt mange herlige stunder som jeg har hatt med Herren.

Tim Conway
Noen av dere har allerede sett det øyeblikket komme nært på. Og det kan til og med være i nærheten! Jeg hørte om pastoren og kona hans som er fra Austin. De var på vei hjem, de ble påkjørt og nå er de i herlighet. Det skjer veldig raskt. For det er bare et tynt slør mellom deg og døden. Døden nærmer seg. Vi er som krukker! Vi er skjøre! Det skal ikke mye til for at våre fysiske liv skal ta slutt, for å skille vår ånd fra kroppen.

Ayla Petteruti
Det er ikke mye tid igjen, og man vet ikke når man kommer til å dø. Man vet ikke når den dagen kommer. Det kan bli imorgen, eller det kan skje nå. Så sørg for at du har det bra med Gud. Sørg for at du kjenner Kristus. Fordi livet er meningsløst utenom Han.

Bob Jennings
Synd er ikke verdt det. Jeg skal ikke synde. Jeg skal ikke gå den veien. Jeg skal ikke trekke meg unna Han. Jeg skal ikke misunne synderen. Jeg skal fortsette å gå med Kristus. Jeg skal holde meg unna synd. Jeg skal avsky verden. Jeg tilhører himmelen. Jeg skal ikke ha et jordisk tankesett. Jeg skal leve for Kristus, og leve for evigheten. Mitt hjem er ikke her, det er der.

Tim Conway
Kan vi alle si oss enige med at, vi er glade for at Paulus snakker for oss, når han sier vårt ønske er å flytte fra kroppen og være hjemme hos Herren. (2. Korint 5:8) Er det ikke det du ønsker? Å bli kvitt denne jordiske kroppen. Å bli satt fri. Det er håpet vårt, ikke lengre en kropp av død! Ikke mer korrupsjon, men evig renhet! For våre synder er fordømt. De er dødsdømt. Så fortsett å kjemp mot syndene med håp, og vær modig. For dagen er på vei, det øyeblikket er på vei. Vær modig, for syndene som du nå sliter med. De som nå fører krig mot deg. De som du nå kjemper mot og gråter over. De er midlertidig.

Bob Jennings
Kristus, det er bare for Han. Alt for Han. Han fortjener alt. Han får alt. Jeg vil gjøre hva som helst for Han. Absolutt alt for Han. Jeg vil ha en god avslutning. Jeg vil at den siste runden før jeg kommer i mål, skal være med Gud ved min side. La meg fortelle dere; En ting som dere ikke vil ha i huset deres. En ting som dere ikke vil ha i hjertet. Det er synd. Det er som smuglergods. Når man kommer til slutten, vil man ha et rent hjerte. Man vil ha en god samvittighet. Man vil ikke at synd skal være en del av bilde. Du bør ikke tulle med det. Du vil ikke slite med synd. Når man kommer til slutten vil man, ha seier over synd. Der man har makt. Der man har seier.

Tim Conway
Vi kommer ikke bare til å forlate dene kroppen og bli ferdig med synd. Det står at vi kommer til å bli som Han.

Bob Jennings
Vi har fått en smak av kraften til den kommende tiden. Det står at man skal smake i Hebreerne kapittel 6. Det er bare en smak. Og hvis man har fått en smak av hvor mye det er… “Jordens bekker har jeg smakt, mye, mye dypere vil jeg drikke ovenfor.” Salige er de døde som dør i Herren. (Johannes’ Åpenbaing 14:13) Det vil være slutten, hvis ikke Herren kommer og henter oss, uten at vi dør.