Citate creștine

Aceste citate creștine sunt extrase din cărți și predici ale unor credincioși evlavioși. Sperăm că ele te vor provoca și te vor încuraja în timp ce alergi în această cursă pentru Domnul Isus. (Pentru a distribui citatele care sunt în format imagine, le poți descărca făcând click pe imagine.)

View page: 1 2 3 4 5 6 7 8

Dacă Domnul tău te cheamă la suferință, nu te înspăimânta, pentru că El îți va asigura o porție mai adâncă din Hristos în suferința ta.

Samuel Rutherford

Singurul remediu pentru o conștiință vinovată este vederea lui Isus suferind pe cruce.

C.H. SpurgeonJohn Newton

Noi nu mergem la biserică. Noi suntem biserica. Noi mergem la închinare.

Burk Parsons

Ca Dumnezeu să fie drept, eu, un păcătos, singur și fără un înlocuitor, trebuie să fiu pedepsit; dar Isus stă în locul meu și este pedepsit pentru mine; iar acum, ca Dumnezeu să fie drept, eu, un păcătos, stând în Hristos, nu mai pot fi pedepsit niciodată.

Charles Spurgeon

Părintele care încearcă să-și instruiască copiii fără a fi el însuși un exemplu, clădește cu o mână, iar cu cealaltă dărâmă.

J.C. Ryle

Evanghelia este vestea glorioasă, centrată pe Hristos, centrată pe cruce, centrată pe har, a ceea ce a făcut Dumnezeu în Isus Hristos (cel din urmă Adam) pentru a răscumpăra omul din căderea capului său federal (primul Adam) și pentru a-i da omului o speranță escatologică că, în final, toate lucrurile vor fi răscumpărate în Hristos.

Voddie BauchamWilliam Carey

Adevărata ucenicie necesită lepădare de sine şi iubirea lui Hristos mai presus de toţi ceilalţi: “Cine iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine şi cine iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine. Cine nu-şi ia crucea lui şi nu vine după Mine nu este vrednic de Mine” (Matei 10:37-38). Toate celelalte relaţii, chiar şi cele mai apropiate legături de familie, devin idolatre atunci când Hristos nu este iubit în primul şi în primul rând.

Alexander Strauch

Nu poți spune „Eu nu Îl urăsc pe Dumnezeu” și apoi să te duci și să nu Îl asculți. Dacă nu Îl asculți, înseamnă că Îl urăști. Nu te înșela.

Tim Conway

De ce spune Pavel „Urmați exemplul meu” [Filipeni 3:17] în loc să spună pur și simplu „Urmați exemplul lui Hristos”? Pentru că Pavel credea că creștinismul este atât de asemănător cu Hristos încât cineva poate să urmeze exemplul unui creștin și să devină mai asemănător cu Hristos.

James Jennings

Orice subiect predic, nu mă opresc până nu ajung la Mântuitorul, Domnul Isus, pentru că în El sunt toate lucrurile.

Charles H. Spurgeon

Poate spui: „Dumnezeu nu urăște pe nimeni. Dumnezeu este dragoste.” Nu, prietene. Tu trebuie să înțelegi un lucru: în afara harului lui Dumnezeu revelat în Isus Hristos Domnul nostru, singurul lucru care îți rămâne este mânia, furia aprigă a lui Dumnezeu din cauza rebeliunii și păcatului tău.

Paul Washer

Harul nu ne face liberi să păcătuim, el ne face liberi să ascultăm, iar când păcătuim, ne face liberi să ne pocăim, în timp ce ne odihnim în ascultarea perfectă a lui Hristos.

Burk Parsons

Cei mai fericiți creștini sunt aceia care au cele mai umile gânduri despre ei înșiși și în a căror ochi Isus este cel mai glorios și mai prețios.

John Newton
View page: 1 2 3 4 5 6 7 8