Citate creștine

Aceste citate creștine sunt extrase din cărți și predici ale unor credincioși evlavioși. Sperăm că ele te vor provoca și te vor încuraja în timp ce alergi în această cursă pentru Domnul Isus. (Pentru a distribui citatele care sunt în format imagine, le poți descărca făcând click pe imagine.)

View page: 1 2 3 4 5 6 7

Nu există nimic pe acest pământ care să schimbe o persoană așa cum o face Evanghelia lui Isus Hristos.

Mike Morrow

Nu te compara cu alții care își spun creștini, compară-te cu Scriptura.

Paul Washer

Dacă credinţa ta nu schimbă modul în care acționezi, dacă credința ta nu produce fapte, este moartă.

Jesse Barrington

Ce dulce sună Numele lui Isus
În urechea unui credincios!
Îi alină durerea, îi vindecă rănile,
Și îi alungă frica.

Restaurează duhul rănit,
Calmează pieptul tulburat;
Este mană pentru sufletul flămând,
Și odihnă pentru cei obosiți.

John Newton

Noi toți am experimentat o măsură de întristare pentru păcatul nostru. Și știți ce descopăr? O mulțime de oameni se gândesc: „Sunt destul de bine, cel puțin îmi pare rău când fac ceva rău.” Prietene, este greșit să găsești mângâiere în acest lucru. Poți să simți mâhnire și întristare pentru păcatul tău, dar întrebarea majoră este: Ai această mâhnire și întristare pentru că ai păcătuit împotriva Dumnezeului cel Viu care îți dă suflare, și cu acea suflare pe care ți-o dă te întorci și spui murdării? Cu ochii pe care ți i-a lăsat ca să vezi cu ei, te duci și te uiți la murdării pe computer și simți o mâhnire; dar este această mâhnire doar datorită consecințelor? Că îți poți ruina căsnicia, sau alte consecințe? Sau este pentru că ai păcătuit împotriva lui Dumnezeu?

James Jennings

Cei care au fost regenerați de Duhul Sfânt, au primit inima și voința de a umbla în ascultare și de a excela în adevărata evlavie.

Paul Washer, Conferința HeartCry 2016

Nimeni nu este vreodată convertit cu adevărat dacă nu se pocăiește și nu crede Evanghelia.

Tim Conway

J.C. Ryle a făcut următoarea afirmație: „Acolo unde nu există o trăire sfântă, nu există nici un Duh Sfânt.” Acum ascultați, numele Duhului lui Dumnezeu este ‘Duhul Sfânt’. Iar tu îmi vei spune că Îl cunoști pe Mântuitorul care a pus Duhul Său în tine, dar nu există nicio dorință în tine de a fi sfânt?

Don Currin, Conferința HeartCry 2016

Trăim într-o eră a amăgirilor. Vreți să știți de ce? Pentru că mulți bărbați și multe femei, care spun că sunt creștini, sunt analfabeți din punct de vedere biblic. Ei nu își citesc și nu își studiază Bibliile. De aceea ei sunt înșelați să creadă ceva ce pare creștin, care de fapt nu este creștin deloc.

Don Currin, Conferința HeartCry 2016

Faptele validează o mărturisire adevărată a credinței noastre în Isus Hristos. Dacă ești mântuit, oamenii pot vedea schimbarea evidentă din viața ta. Și aceasta continuă să crească. Ești transformat din ce în ce mai mult după chipul lui Isus Hristos.

Don Currin, Conferința HeartCry 2016

Îl urmezi tu cu totul pe Dumnezeu? Dă-mi voie să îți spun: Ascultarea parțială înseamnă neascultare totală.

Don Currin, Conferința HeartCry 2016

Rugăciunea împreună cu alții sau discuțiile cu alți frați și surori în Hristos nu sunt un substitut pentru rugăciunea tainică.

Don Currin, Conferința HeartCry 2016

Evanghelia nu este veste bună doar pentru cei pierduți, ci este veste bună și pentru cei mântuiți care sunt în procesul de sfințire. Evanghelia care mântuiește este și cea care sfințește. Iar Evanghelia care sfințește este cea care ne susține pe tot parcursul vieții noastre.

Don Currin, Conferința HeartCry 2016

Moralismul nu este puterea lui Dumnezeu pentru mântuire. Silința de a face mai bine și de a-i fi mai plăcut lui Dumnezeu, prin propriile tale puteri, nu este puterea lui Dumnezeu pentru mântuire. Ci doar Isus Hristos și El răstignit!

Don Currin, Conferința HeartCry 2016

Biserica nu este doar un popor răscumpărat, salvat de sub condamnarea păcatului, ci este de asemenea un popor regenerat, salvat de sub puterea păcatului.

Paul Washer
View page: 1 2 3 4 5 6 7