Citate creștine

Aceste citate creștine sunt extrase din cărți și predici ale unor credincioși evlavioși. Sperăm că ele te vor provoca și te vor încuraja în timp ce alergi în această cursă pentru Domnul Isus. (Pentru a distribui citatele care sunt în format imagine, le poți descărca făcând click pe imagine.)

View page: 1 2 3 4 5 6 7 8

Poate spui: „Dumnezeu nu urăște pe nimeni. Dumnezeu este dragoste.” Nu, prietene. Tu trebuie să înțelegi un lucru: în afara harului lui Dumnezeu revelat în Isus Hristos Domnul nostru, singurul lucru care îți rămâne este mânia, furia aprigă a lui Dumnezeu din cauza rebeliunii și păcatului tău.

Paul Washer

Harul nu ne face liberi să păcătuim, el ne face liberi să ascultăm, iar când păcătuim, ne face liberi să ne pocăim, în timp ce ne odihnim în ascultarea perfectă a lui Hristos.

Burk Parsons

Cei mai fericiți creștini sunt aceia care au cele mai umile gânduri despre ei înșiși și în a căror ochi Isus este cel mai glorios și mai prețios.

John Newton

Sentimentele vin și pleacă,
Și sunt înșelătoare;
Garanția mea este Cuvântul lui Dumnezeu–
Nimic altceva nu merită crezut.

Mă voi încrede în Cuvântul neschimbător al lui Dumnezeu
Până ce sufletul se va despărți de trup,
Pentru că, deși toate lucrurile vor trece,
CUVÂNTUL LUI VA RĂMÂNE PENTRU TOTDEAUNA!

Martin Luther

Puterea spirituală nu este un mister, ci este legată direct de devotamentul nostru față de Cuvânt și rugăciune.

Paul Washer

Vă spun din experiență că semnele și minunile nu mă motivează să trăiesc spre lauda slavei lui Dumnezeu. Cel mai mare semn care a produs cea mai importantă minune în viața mea este FRUMUSEȚEA LUI HRISTOS CEL RĂSTIGNIT!

Don Currin

Perseverența noastră de a ne ține lipiți de Hristos nu rezultă din puterea voinței noastre, ci din frica noastră de a confrunta orice obstacol fără El.

Paul Washer

Ca cineva să creadă că toată creația, inclusiv omul, pur și simplu s-a întâmplat, este același lucru cu a crede că cineva ar putea lua literele alfabetului și pur și simplu să le arunce în aer, iar dacă le aruncă suficient de mult și suficient de des, le va vedea până la urmă căzând în forma unui tratat aristotelian sau a unui teatru grecesc.

W.A. CriswellSamuel RutherfordSamuel ChadwickMack TomlinsonDon Currin, Conferința HeartCryJ.C. RyleCharles H. SpurgeonA. W. Tozer
View page: 1 2 3 4 5 6 7 8