Citate creștine

Aceste citate creștine sunt extrase din cărți și predici ale unor credincioși evlavioși. Sperăm că ele te vor provoca și te vor încuraja în timp ce alergi în această cursă pentru Domnul Isus. (Pentru a distribui citatele care sunt în format imagine, le poți descărca făcând click pe imagine.)

View page: 1 2 3 4 5 6 7 8

Rugăciunile trebuie întotdeauna să fie cereri făcute în umilință și în supunere față de voia Tatălui.

R.C. Sproul

În momentul în care lucrurile încep să meargă prost… atunci vei cunoaște exact valoarea a ceea ce pretinzi că crezi.

Martyn Lloyd-Jones

Păcatele noastre nu pot fi ispășite prin faptele noastre bune sau prin căința noastră. Păcatele noastre pot fi ispășite doar prin moartea Mielului lui Dumnezeu, Cel fără păcat și fără pată, care a murit pentru păcătoși.

Voddie Baucham

În niciun loc, nicăieri unde îți arunci privirile, nu există un colț al Universului în care să nu poți găsi cel puțin câteva scântei din gloria lui Dumnezeu.

Jean Calvin

Ai îndoieli legate de Scriptură? Una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de aceste îndoieli este să o citești. Cu cât studiez mai mult Scriptura, cu atât mai copleșit sunt de analiza ei incredibil de pătrunzătoare.

R.C. Sproul

Puterea Bisericii nu a depins niciodată de numere de oameni sau de conturi bancare. Ea depinde de Duhul Sfânt. El este puterea lui Dumnezeu din spatele Bisericii.

Tim Conway

Să ai toate așa-numitele plăceri pe care această lume nebună luptă să le aibă și totuși să fii sub mânia lui Dumnezeu, este cea mai nenorocită stare posibilă pentru creatură. Să nu ai niciunul dintre aceste bunuri ale lumii sau nicio favoare din partea ei și totuși să ai favoarea și pacea lui Dumnezeu, este o bucurie de-a dreptul inestimabilă.

Conrad Murrell

Unii „evanghelici” folosesc într-adevăr justificarea prin credință ca pe o permisiune de a păcătui. Acești oameni pot fi pe bună dreptate etichetați drept pseudo-evanghelici. Orice om care are cea mai rudimentară înțelegere a justificării prin credință cunoaște faptul că acea credință autentică se manifestă întotdeauna printr-un zel față de ascultarea de Dumnezeu. Niciun creștin zelos nu poate avea vreodată o atitudine cavalerească, nepăsătoare, față de poruncile lui Dumnezeu. Chiar dacă ascultarea față de acestea nu aduce justificarea, persoana justificată se va strădui întotdeauna să asculte de ele.

R.C. Sproul

Dacă un milion de oameni mi-ar zâmbi în timp ce aș ști că Dumnezeu se încruntă la mine, nu aș fi fericit. Dar dacă Dumnezeu mi-ar zâmbi în timp ce un milion de oameni s-ar încrunta la mine, nu aș fi nefericit.

Leonard Ravenhill

Trebuie să te întrebi: ce fac eu cu învățătura pe care o aud când vin să aud Cuvântul lui Dumnezeu predicat în fiecare săptămână? Spun doar că a fost o predică bună? Sau pun acea învățătură în practică?

Kevin Williams

Duhul Sfânt nu eșuează să facă ceea ce începe să facă. Dacă El este la lucru în tine, atunci păcatul este în proces de a fi curățit din viața ta.

Tim Conway

Religia noastră va fi inutilă dacă nu ne schimbă inima, nu ne pătrunde manierele și nu ne transformă în făpturi noi.

Jean Calvin

Baza dragostei noastre pentru Domnul stă în recunoașterea sfințeniei Lui, a păcătoșeniei noastre și a Harului Său.

Sinclair Ferguson

Un credincios, în momentul morții, va fi cel mai fericit pierzător și cel mai fericit câștigător. El va pierde păcatele sale și va câștiga gloria.

Thomas Watson

Pentru creștin, fiecare Zi a Domnului este o celebrare a învierii lui Hristos.

R.C. Sproul
View page: 1 2 3 4 5 6 7 8