Citate creștine

Aceste citate creștine sunt extrase din cărți și predici ale unor credincioși evlavioși. Sperăm că ele te vor provoca și te vor încuraja în timp ce alergi în această cursă pentru Domnul Isus. (Pentru a distribui citatele care sunt în format imagine, le poți descărca făcând click pe imagine.)

    9 of 9    

Ne sunt cei dragi luați, sănătatea și puterea reduse, sau resursele financiare diminuate? Ne este sfera exterioară de slujire micșorată, numele nostru bun atacat? În fiecare și în toate aceste circumstanțe ne putem aminti cu încredere că Dumnezeu ne dă „un lucru mai bun” și că în niciun alt fel nu putem fi conduși în această experiență mai înaltă și mai bogată.

D. E. Hoste

Oricând începe Dumnezeu ceva, avem garanția că va termina. Nimic nu I se va pune în cale ca să nu-Și împlinească scopul în această lume și în viața noastră. Când Dumnezeu începe, El isprăvește și nimeni nu-L poate împiedica. Desigur, pot apărea întârzieri, dar țineți minte că Dumnezeu este stăpân și peste întârzieri ca și peste înaintare. Dacă Domnul nu vă face să vă simțiți așa cum vreți să fiți acum, continuați să credeți și să vă încredeți în credincioșia lui Dumnezeu. Va veni. Dumnezeu este credincios.

A.W. Tozer

Nu ar trebui să tratăm niciodată cu ușurătate șoaptele unei conștiințe care are rețineri cu privire la un anumit lucru.

Robert Chapman

Adevăratul nostru guvern, împărăția noastră, este dintr-o altă lume. Iar succesul lucrării noastre nu depinde de condiția relativă a guvernelor acestei lumi. Ea depinde de binecuvântările însoțitoare ale Domnului nostru drag, prin puterea Duhului Sfânt, în predicarea Cuvântului lui Dumnezeu, nu de condițiile sociale și politice curente.

Conrad Murrell

Lumea este gata să îți vândă un milion de placebo-uri care îți promit să te revigoreze și să îți aducă vitalitate. Îți va vinde divertisment, îți va vinde amuzament, îți va vinde relaxare, dar doar prin ațintirea privirii asupra lui Isus Hristos vei avea puterea de a răbda cursa și de a ajunge până la capăt.

Scott Hayne

De ce a murit Isus? Este o întrebare care îi face pe mulți să spună: „De ce mai întrebi asta? Toți știm deja răspunsul.” Mulți sunt grabnici în a spune că „El a murit ca să ne ierte”, ceea ce a și făcut. Totuși, Isus a murit nu doar ca să plătească pedeapsa păcatelor noastre, ci și să ne salveze de sub puterea păcatului.

Michael Durham

Domnia lui Hristos este o speranță binecuvântată pentru unii și un coșmar înfricoșător pentru alții. Indiferent de răspunsul nostru, ea este o realitate inalterabilă.

Paul Washer

Doamne, învață-mă să ascult. Vremurile sunt gălăgioase, iar urechile mele sunt obosite de miile de sunete stridente care le asaltează încontinuu. Dă-mi duhul băiețelului Samuel care Ți-a spus: „Vorbește, căci robul Tău ascultă.” Lasă-mă să Te aud în inima mea. Lasă-mă să mă obișnuiesc cu sunetul glasului Tău, pentru ca timbrul lui să-mi fie cunoscut atunci când zgomotele pământului se vor stinge și singurul sunet care se va mai auzi va fi muzica glasului Tău care-mi vorbește. Amin.

A.W. Tozer, „Urmărirea lui Dumnezeu”

Ca cineva să creadă că toată creația, inclusiv omul, pur și simplu s-a întâmplat, este același lucru cu a crede că cineva ar putea lua literele alfabetului și pur și simplu să le arunce în aer, iar dacă le aruncă suficient de mult și suficient de des, le va vedea până la urmă căzând în forma unui tratat aristotelian sau a unui teatru grecesc.

W.A. Criswell
    9 of 9