Citate creștine

Aceste citate creștine sunt extrase din cărți și predici ale unor credincioși evlavioși. Sperăm că ele te vor provoca și te vor încuraja în timp ce alergi în această cursă pentru Domnul Isus. (Pentru a distribui citatele care sunt în format imagine, le poți descărca făcând click pe imagine.)

View page: 1 2 3 4

Puterea spirituală nu este un mister, ci este legată direct de devotamentul nostru față de Cuvânt și rugăciune.

Paul Washer

Vă spun din experiență că semnele și minunile nu mă motivează să trăiesc spre lauda slavei lui Dumnezeu. Cel mai mare semn care a produs cea mai importantă minune în viața mea este FRUMUSEȚEA LUI HRISTOS CEL RĂSTIGNIT!

Don Currin

Perseverența noastră de a ne ține lipiți de Hristos nu rezultă din puterea voinței noastre, ci din frica noastră de a confrunta orice obstacol fără El.

Paul Washer

Ca cineva să creadă că toată creația, inclusiv omul, pur și simplu s-a întâmplat, este același lucru cu a crede că cineva ar putea lua literele alfabetului și pur și simplu să le arunce în aer, iar dacă le aruncă suficient de mult și suficient de des, le va vedea până la urmă căzând în forma unui tratat aristotelian sau a unui teatru grecesc.

W.A. CriswellSamuel RutherfordSamuel ChadwickMack TomlinsonDon Currin, Conferința HeartCryJ.C. RyleCharles H. SpurgeonA. W. TozerTim ConwayTim ConwayD. Martyn Lloyd-Jones

Haideți să medităm la caracterul lui Hristos până când sufletele noastre vor fi umplute cu dragoste și admirație pentru umilința Lui. Și fie să credem că, atunci când suntem zdrobiți sub simțământul mândriei noastre și neputința noastră de a o scoate afară, Domnul Isus Însuși va intra pentru a ne dărui și acest har, ca parte a vieții Lui minunate înlăuntrul nostru.

Andrew Murray
View page: 1 2 3 4