Sort: Date | Title | Views Sort Ascending

Подобро Никогаш да не Беше Роден

Подобро Никогаш да не Беше Роден

120 Views0 Comments

Матеј 26:24 - Синот човечки оди како што е напишано за Него, но тешко му на оној човек, преку кого Синот Човечки ќе биде предаден! Ќе беше подобро за тој човек, да не се родеше.

Тесниот Пат на Живот

Тесниот Пат на Живот

142 Views0 Comments

Matej 7:14 - Зашто тесна е вратата и тесен е патот, што водат во живот, и малцина се кои го наоѓаат."