Η Μάχη ενάντια της Πορνείας και της Πορνογραφίας

Υπάρχουν πάθη της σάρκας που κάνουν πόλεμο, αυτό σημαίνει είναι πάθη που ζητούν να κάνουν πόλεμο και να καταστρέψουν την ψυχή σου.

Transcript

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουμε δει νεαρά άτομα, συνομήλικους με σας που μας επισκέπτεστε εδώ απόψε. Πολλοί άνθρωποι σώθηκαν, ο Θεός φαίνεται να ενεργεί ανάμεσα στους δεκαοχτάχρονους, τους τριαντάχρονους σε όλη την χώρα. Αυτό δεν ήταν διαφορετικό εδώ στο Σαν Αντόνιο. Είδαμε τον Κύριο να εργάζεται. Ένα από τα πράγματα που έγιναν ξεκάθαρα σε μένα, είναι ότι μερικοί από αυτούς τους νέους πιστούς, μερικοί από αυτούς τους νέους Χριστιανούς, ξαφνικά μπαίνουν σ' ένα πνευματικό πόλεμο τον οποίον ποτέ δεν πρόβλεπαν όταν πρωτοπίστεψαν. Και άκουσα βετεράνους Χριστιανούς να μιλούν για το γεγονός όπου όταν μπήκαν στη Βασιλεία νόμιζαν ότι θα ήταν αιώνια γεμίσματα του Πνεύματος, και χαράς, και λουλουδάτα παρτέρια άνεσης. Η Χριστιανική ζωή είναι μια μάχη, και το κείμενο με το οποίο ασχολούμαστε, για τους τελευταίους δύο μήνες περίπου, είναι 1 Πέτρου 2:11. Θέλω να δούμε το εδάφιο τώρα που αρχίζουμε αυτό το βράδυ. .

"Αγαπητοί, σας παρακαλώ, ως ξένους και παρεπίδημους, να απέχετε από τις σαρκικές επιθυμίες, οι οποίες αντιμάχονται ενάντια στην ψυχή." Υπάρχουν σαρκικές επιθυμίες που αντιμάχονται , αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν επιθυμίες που ζητούν να κάνουν πόλεμο και να καταστρέψουν την ψυχή σου. Ασχοληθήκαμε με την υπερηφάνεια, ασχοληθήκαμε με την κοσμικότητα, και απόψε θα αρχίσουμε, πιθανόν με τρία μηνύματα, το πρώτο θα είναι για την σεξουαλική αμαρτία. Τώρα θα σας πω αυτό, η φύση του θέματος με το οποίο θα ασχοληθώ απόψε, δεν ξέρω το ιστορικό των επισκεπτών, ξέρω το τι συνηθίζεται να ακούτε εσείς που είσαστε μέρος της εκκλησίας. Δεν έχω καμία πρόθεση απόψε να προσπαθήσω να σας προκαλέσω δέος με προκλητική γλώσσα, αλλά θέλω να σας πω ότι θέλω να είμαι εντελώς ειλικρινής μαζί σας, και για να το κάνω αυτό δεν ξέρω, δεν ξέρω σε ποιες εκκλησίες πάτε, δεν ξέρω ποιοι είναι οι ποιμένες σας, όμως η σεξουαλική αμαρτία είναι όλη η υπόθεση. Η πορνεία, ο σεξουαλικός πειρασμός, είναι τεράστια στις μέρες μας και δεν είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να σιωπούμε. Κάνει πόλεμο, στην πραγματικότητα ανάμεσα στα νεαρά άτομα, αυτό ρίχνει κάτω πολλούς. Αυτά τα πάθη κάνουν πόλεμο εναντίον της ψυχής σου και εννοούν να σε ξεκάνουν. Εννοώ, ξέρω ότι τα προσωποποιώ, τα κάνω σαν να είναι ένας εχθρός που έχει χέρια, και πόδια, και σκέφτεται. Με αυτό τον τρόπο μιλά η Γραφή, με αυτόν τον τρόπο μιλά για αυτά η Γραφή, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μιλά ο Πέτρος για το πάθος. Αντιλαμβάνομαι ότι τα πάθη είναι μέσα μας αλλά ζητούν να μας καταστρέψουν, είναι ενάντια στην ψυχή μας. Κάνουν πόλεμο με την ψυχή μας, κάτι που πολεμά την ψυχή σου σημαίνει ότι εννοεί να καταστρέψει την ψυχή σου. Αυτά είναι πάθη που καταστρέφουν την ψυχή εάν σε πιάσουν, πεθαίνεις! Πεθαίνεις μέσα στην αμαρτία σου, πας στην κόλαση, αυτό είναι η πραγματικότητα όσο αυτό το εδάφιο.

Θα κοιτάξουμε μερικά από αυτά. Έτσι θέλω να σας μιλήσω ειλικρινά απόψε, όχι γραφικά αλλά ειλικρινά. Η σειρά μας είναι από αυτό το κείμενο στη 1 Πέτρου 2:11. Τα εδάφια με τα οποία θα ασχοληθώ συγκεκριμένα απόψε είναι από 1 Θεσσαλονικείς 4, έτσι παρακαλώ γυρίστε σε αυτό. Απλά θέλω αυτά τα εδάφια να μιλήσουν σε μας. . "Επειδή, τούτο είναι το θέλημα του Θεού, ο αγιασμός σας, να απέχετε από την πορνεία, να ξέρει κάθε ένας από σας να κρατάει το δικό του σκεύος σε αγιασμό και τιμή, όχι σε πάθος επιθυμίας, όπως και τα έθνη, αυτά που δεν γνωρίζουν τον Θεό. Να μη υπερβαίνει κάποιος και αδικεί τον αδελφό του σ' αυτό το πράγμα, επειδή ο Θεός είναι εκδικητής για όλα αυτά, όπως και σας προείπαμε, και βεβαιώσαμε με μαρτυρίες. Δεδομένου ότι, ο Θεός δεν μας κάλεσε σε ακαθαρσία, αλλά σε αγιασμό. Γι' αυτό, εκείνος που τα αθετεί αυτά, δεν αθετεί άνθρωπο, αλλά τον Θεό, ο οποίος και μας έδωσε το Πνεύμα του το Άγιο." Τώρα το βλέπετε, οι λέξεις με τις οποίες θα ασχοληθώ απόψε βρίσκονται εκεί στην αρχή του εδαφίου 5, "όχι σε πάθος επιθυμίας, όπως και τα έθνη, αυτά που δεν γνωρίζουν τον Θεό." Το πάθος επιθυμίας, λέει ο Πέτρος, πάθη της σάρκας κάνουν πόλεμο εναντίον μας. Εδώ είναι ένα από τα πάθη της σάρκας, το πάθος της επιθυμίας. Τώρα μόνο αυτά τα εδάφια, 3 μέχρι 8. Θέλω να με βοηθήσετε να καθορίσουμε τι είναι το πάθος της επιθυμίας... Τι είναι το πάθος της επιθυμίας, βασισμένο σε αυτά τα εδάφια;

Πέστε μου, σαν ψάχνουμε να εγκαθιδρύσουμε έναν ορισμό, πέστε μου τι αληθεύει για το πάθος, το πάθος της επιθυμίας βασισμένο σε αυτά τα εδάφια. Επιθυμία, τι αληθεύει για την σεξουαλική επιθυμία; Το πάθος της επιθυμίας, βάση του...τι λέει ο Παύλος εδώ; Τι λέει στους Θεσσαλονικείς; Τι αληθεύει για αυτήν; Εάν ψάχνουμε έναν ορισμό; Ανεξέλεγκτη, αυτό είναι ένα πράγμα. Βλέπετε, θέτει αυτό το πάθος της επιθυμίας, για το οποίο κατηγορεί τα έθνη ότι είναι ένοχοι, ότι δεν έχουν τον έλεγχο. Έτσι είναι να χάσεις τον έλεγχο με σεξουαλικό τρόπο. Βασικά, ο έλεγχος έχει τον σκοπό να κρατώ τον εαυτό μου σε όρια, να κρατώ τον εαυτό μου περιορισμένο, να κρατώ τον εαυτό μου από το να υπερβαίνω. Ή πραγματικά χρησιμοποιεί την λέξη 'υπερβαίνω'. Το να υπερβείς σημαίνει να περάσεις πάνω από τα όρια, υπάρχει ένα σύνορο εδώ, ο έλεγχος με κρατά μέσα σε αυτό το σύνορο, χάνω τον έλεγχο, και βγαίνω από αυτό. Τι άλλο μας λέει; Ότι δεν γνωρίζεις τον Θεό. Δεν γνωρίζεις τον Θεό. Να σας πω, αυτός "ο κόσμος τρελάθηκε για το σεξ." Αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του χαμένου κόσμου. Αυτή είναι μια απόδειξη ότι δεν γνωρίζεις τον Θεό. Τώρα ακούστε εάν αυτό σε εκπλήττει, δεν θα έπρεπε, εάν ξέρετε τις Γραφές σας. Ο Παύλος λέει στη 1 Κορινθίους στο Κεφάλαιο 6, και εδάφιο 9, λέει "μη πλανιέστε." Και το πρώτο πράγμα με το οποίο ασχολείται είναι οι πόρνοι, μοιχοί, ομοφυλόφιλοι, ακάθαρτοι, δεν θα κληρονομήσουν την Βασιλεία του Ουρανού. Ξέρετε γιατί λέει "μη πλανιέστε", έχουμε πνευματικούς ανθρώπους που τρέχουν παντού που νομίζουν, "Λοιπόν, πάω εκκλησία, έχω Βίβλο." Όλη την ώρα η Βίβλος που έχουν τους λέει, εάν εμπλέκεσαι στη πορνεία, δεν θα κληρονομήσεις την Βασιλεία των Ουρανών. Τι άλλο μας λέει που αληθεύει για το πάθος της επιθυμίας; Είναι να μην έχεις έλεγχο. Αγνοεί τον Θεό. Αγνοείς τον Θεό. Μπορώ να σας πω ποιο είναι το πραγματικό θέμα;

Εκείνοι που αφήνονται στο πάθος της επιθυμίας αγνοούν τον Θεό. Αυτό είναι βασικά. Τι άλλο είναι αλήθεια εκεί; Ο Κύριος θα εκδικηθεί. Τίποτα άλλο; Να εξαπατήσεις έναν αδελφό. Οπωσδήποτε μια αμαρτία εναντίον τους άλλους. Να σας πω δύο λέξεις που κανείς δεν είπε ακόμα. Αγιότητα και τιμή και το πάθος της επιθυμίας είναι αντίθετα και στα δύο.

Τιμή όταν ένας νεαρός άνδρας ή μια νεαρή γυναίκα, δεν έχει σημασία εάν είναι νεαροί ή πιο μεγάλοι αλλά θα σας πω αυτό, όταν παραδοθούμε σε σεξουαλικά πάθη, είναι ολοκληρωτικά να ατιμάζεις, να μην έχεις σεβασμό, όπως ήδη ακούσαμε, δεν υπάρχει σεβασμός για τον Θεό, αλλά καθόλου δεν τιμάς τον Θεό. Ακούστε κοπέλες, ξέρετε τι λέει σε σας ένας άνδρας που θέλει να κάνει σεξ μαζί σου αλλά δεν θέλει να σε παντρευτεί; Λέει, "Θέλω να χρησιμοποιήσω το κορμί σου για δική μου ικανοποίηση, αλλά εσένα δεν σε θέλω. Δεν σε θέλω όλη. Δεν θέλω μια δέσμευση μαζί σου. Θέλω απλώς να ικανοποιήσω τον εαυτό μου μαζί σου. Δεν είναι εσένα πραγματικά που θέλω." Και δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτή την πραγματικότητα. Ένας άνδρας που δεν θέλει να κάνει μια δεσμευτική υπόσχεση μαζί σου, όμως θέλει ευχαρίστηση μαζί σου, δεν σε αγαπά, σε ατιμάζει. Τα κίνητρα είναι εντελώς ακάθαρτα και ατιμωτικά. Δεν σε θέλει πραγματικά. Θα σου πει ότι σε θέλει. Αλλά όμως κοπέλες, ατιμάζετε τον εαυτό σας, επειδή είσαι πρόθυμη να του δώσεις το κορμί σου για ευχαρίστηση με την ελπίδα να ικανοποιήσεις τις δικές σου συναισθηματικές επιθυμίες, την δική σου επιθυμία να αγαπηθείς, την δική σου επιθυμία για αγάπη, και απλά όλο το πράγμα γίνεται φθηνό. Και το πράγμα είναι ότι θα σου πει οτιδήποτε που αυτός πιστεύει ότι εσύ θέλεις να ακούσεις για να σε φέρει στον τόπο όπου θα θελήσεις να ακολουθήσεις, είναι εντελώς ατιμωτικό. Είναι εντελώς το αντίθετο της αγιότητας.

Η αγιότητα είναι ένας λαός που είναι ξεχωριστός. Είναι ο Θεός που ξεχωρίζει ένα λαό. Ο Ιησούς ξεχωρίζει ένα λαό. Ένα λαό δικό Του που είναι αφοσιωμένοι στο καλό και σε καλά έργα, στην αγνότητα, στο να είναι ξεχωρισμένοι για Αυτόν. Έτσι είναι ατιμωτικό, αγνοείς τον Θεό. Να σας πω, αυτό είναι το νόημα. Άνθρωποι που δίνονται στις σεξουαλικές τους επιθυμίες, αγνοούν ολοκληρωτικά τον Θεό. Και ξέρετε, μην νομίζεται υπάρχει η γνώμη που επικρατεί, "Μα ο Κύριος ξέρει ότι την αγαπώ." Ή, "Ο Κύριος ξέρει ότι είμαστε ερωτευμένοι." "Ο Κύριος ξέρει ότι εννοούμε να παντρευτούμε." Δεν διαβάσατε ποτέ τους Εφεσίους κεφάλαιο 5 ή Κολοσσαείς κεφάλαιο 3; Λέει ότι για αυτά τα πράγματα η οργή του Θεού έρχεται. Αυτό δεν είναι ένα πράγμα που Τον ευχαριστεί. Σχεδίασε τον γάμο να είναι μια εικόνα του Υιού Του και την σχέση του Υιού Του με την εκκλησία και όταν την βεβηλώνεις, είναι έτσι το πράγμα που φέρνει οργή από Αυτόν ώστε να σε καταστρέψει. Γι' αυτό ο Παύλος λέει ότι ο Θεός είναι εκδικητής.

Τι σημαίνει εκδικητής; Σημαίνει ότι Αυτός θα φέρει τιμωρία Δεν το βλέπει με καλοσύνη. Δεν λέει, "Ω, λοιπόν σας καταλαβαίνω κοπέλες" "ότι γυρεύεται αγάπη" ή "καταλαβαίνω άνδρες ότι εσείς οι άνδρες χρειάζεστε διέξοδο", δεν είναι αυτό που λέει. Είναι έλλειψη ελέγχου, είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Θεό, είναι ατιμωτικό.... για τα σώματα μας αδέλφια είναι σοβαρό το πράγμα. Είναι ένα σοβαρό πράγμα και θα σας πω αυτό, Δεν είναι απλά η πράξη. Τώρα ακούστε με καλά, και ακούστε θέλω όλοι να με ακούσετε.

επειδή εκείνο που θα πω, μερικοί από εσάς χωρίς αμφιβολία θα παρεξηγήσουν και θα παρερμηνεύσουν αλλά θέλω να σας δείξω ότι αυτό που λέω είναι κατευθείαν από την Γραφή. Το είπε ο Ιησούς. Έτσι δεν θέλω οποιοδήποτε να φύγει από εδώ σήμερα λέγοντας, "λοιπόν δεν πιστεύω αυτό που πιστεύει αυτός ο άνθρωπος....και δεν ξέρω γιατί ήρθαμε σε αυτή την μελέτη" κοιτάξτε δεν είμαι εδώ για να σας πω δικά μου πράγματα θέλω να ακούσετε τι λέει ο Κύριος ο Κύριος λέει στο Κεφάλαιο 5 και αν έχετε την Γραφή σας, πρέπει να το κοιτάξετε αυτά είναι σοβαρά πράγματα Ματθαίο Κεφάλαιο 5 εδάφιο 28 βλέπετε αδέλφια όταν το λέω ότι αυτό είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Θεό, και ο Παύλος λέει ότι άνθρωποι που δίνονται σε τέτοια πάθη, δεν γνωρίζουν τον Θεό Δεν λέει απλά, βλέπετε τα έθνη που δεν γνωρίζουν τον Θεό και αυτά χαρακτηρίζουν την ζωή τους και έτσι όταν τα κάνετε εσείς συμπεριφέρεστε όπως αυτούς. Το τι λέει είναι εάν το κάνετε αυτό και δίνεσαι σε αυτό, είσαι ένας από αυτούς γι' αυτό λέει ότι ο Θεός είναι ένας εκδικητής Έρχεται για σένα αυτό είναι σοβαρό και ο Ιησούς είπε, δεν είναι μόνο η πράξη, τώρα ακούστε αυτό. Ματθαίο 5:28, "Εγώ, όμως, σας λέω, ότι καθένας που κοιτάζει μια γυναίκα για να την επιθυμήσει, διέπραξε ήδη μοιχεία μέσα στη καρδιά του." "εντάξει και τι μ' αυτό, όλοι το κάνουν αυτό" "Εννοώ μιλώ με όλους αυτούς που λένε ότι είναι Χριστιανοί γύρω μου και ξέρω ότι και αυτοί αγωνίζονται με τούτο." "και έτσι όλοι αγωνιζόμαστε με τούτο." "Εξάλλου, 'Ω, ταλαίπωρος άνθρωπος εγώ' και 'εκείνο που θέλω, δεν το κάνω, και δεν βρίσκω τον εαυτό μου να το κάνει'" και το κακό, που δεν θέλω, αυτό κάνω". "Και κοιτάζω γύρω μου και βλέπω όλους τους φίλους μου γύρω από εμένα και αυτοί αγωνίζονται με το ίδιο πράγμα έτσι σίγουρα θα είναι εντάξει με όλους μας". δεν διαβάσετε ποτέ εκεί που ο Ιησούς λέει, 'λίγοι είναι αυτοί που την βρίσκουν'.

η πλατιά οδός είναι η θρησκευτική οδός επειδή μπορεί να κάθεσαι σε μια εκκλησία όπου έχεις μια ομάδα ανθρώπων, που αποτυγχάνουν στο ίδιο πράγμα αυτό δεν σε κάνει ασφαλή. Είσαι ασφαλής μόνο όταν είσαι στην κατηγορία όπου ο Ιησούς λέει ότι είσαι ασφαλής και ο Ιησούς δεν λέει ότι αν αυτό είναι αλήθεια στη ζωή σου είσαι ασφαλής. Ακούστε, οι αριθμοί δεν φέρνουν ασφάλεια η αλήθεια φέρνει ασφάλεια το τι λέει ο Θεός στον Λόγο Του είναι εκεί που θέλεις να στέκεσαι εύκολα θα πας στη κόλαση με το πλήθος εάν νομίζεις ότι οι αριθμοί φέρνουν ασφάλεια Ο Ιησούς είπε, πολλοί θα μου πουν κατά την ημέρα εκείνη: Κύριε, Κύριε και Αυτός θα πει, ποτέ δεν σας γνώρισα Έτσι μην εμπιστεύεστε τους αριθμούς όταν ο Ιησούς ο ίδιος λέει πολλοί ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΦΙΛΟΙ εκείνοι την ημέρα θα ανακαλύψουν ότι ο Ιησούς ποτέ δεν τους γνώρισε. Ακούστε, να σας πω αυτό

Εκεί που βρίσκεσαι με τα σεξουαλικά πάθη λέει τα πάντα στην κυριολεξία για το αν ο Χριστιανισμός σου είναι αληθινός ή όχι ο Ιησούς λέει ότι διέπραξες μοιχεία μέσα στη καρδιά σου εάν είχες μόνο σκέψεις επιθυμίας πρόθεση επιθυμίας Τώρα ακούστε τι λέει αμέσως μετά Μιλά για έναν άνθρωπο που χρησιμοποιεί τα μάτια του για να κοιτάξει μια γυναίκα και να την επιθυμήσει και μετά λέει αμέσως Αν το δεξί σου μάτι σε σκανδαλίζει βγάλε το και πέταξε το από σένα επειδή, σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου, και να μη ριχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα. Να σας πω τι λέει ο Ιησούς, και δεν μπορείς να διαστρεβλώσεις αυτές τις λέξεις για να σημαίνουν κάτι άλλο. Εάν είσαι μπλεγμένος με σεξουαλική αμαρτία, διαδικτυακή πορνογραφία, παράνομη σεξουαλική ανηθικότητα Ο Ιησούς λέει κόψε το αλλιώς θα πας στην κόλαση, αυτό είναι ζωή και θάνατος Λες εσύ, περίμενε, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, τι είναι αυτό; Νόμιζα ότι σωζόμαστε με την πίστη; Ω καλύτερα να το πιστεύεις ότι είμαστε, αλλά εάν η πίστη σου είναι τέτοια πίστη που δεν παράγει Χριστιανισμό του είδους που κόβει χέρια, βγάζει μάτια, κόβει πόδια τότε ΔΕΝ είναι μια πίστη που θα σε σώσει. Με τίποτε, Αυτό είναι που λέει ο Ιησούς μέσα σε όλα αυτά. Ακούστε το αυτό... Αν το δεξί σου μάτι σε σκανδαλίζει, βγάλε το και πέταξε το από σένα σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου και να μην ριχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα. Αν το δεξί σου χέρι σε σκανδαλίζει, κόψε το και πέταξε το από σένα. Και βεβαίως μιλά ενδεικτικά εδώ Λέει πως το πράγμα στη ζωή σου που σε κάνει να σκοντάφτεις χρειάζεται να το ξεφορτωθείς, να το ξεχάσεις, να μετανοήσεις, να το κόψεις δεν έχει σημασία πόσο ριζικό είναι πρέπει να το ξεφορτωθείς, και αν η πίστη σου δεν είναι ικανή για αυτό δεν είναι μια πίστη που θα σε σώσει Ακούστε...δεν διαβάσατε ποτέ, ο Ιάκωβος λέει οι δαίμονες πιστεύουν αλλά δεν είναι σωσμένοι Η πίστη που δεν παράγει ένα ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον της πορνεία είναι μια πίστη που δεν θα σε σώσει και το ξέρω αυτό με την εξουσία του Λόγου του Θεού.

Δεν ήρθα εδώ απόψε για να πω τις δικές μου γνώμες για το θέμα, Αυτό είναι ακριβώς το τι λέει ο Ιησούς Ο Ιησούς λέει ότι ο ουρανός και η κόλαση διακυβεύονται Ακούστε, εάν έχεις το είδος της πίστης που σου επιτρέπει να συνεχίζεις να κοιτάς την διαδικτυακή πορνογραφία, να εμπλέκεσαι σε αυνανισμό, και όλων των ειδών παράνομα πράγματα εάν έχετε νεαρούς άνδρες , νεαρές γυναίκες εδώ που ζουν στη πορνεία και ισχυρίζεσαι ότι είσαι Χριστιανός, χρειάζεται να πας πίσω στην αρχή Χρειάζεται να ξαναρχίσεις, χρειάζεται να μετανοήσεις από την αρχή χρειάζεται να στραφείς από αυτό, χρειάζεται να φωνάξεις δυνατά στον Χριστό να σε σώσει από την κακία σου, να σε σώσει από την αμαρτία σου, να σε σώσει Ο Ουρανός και η κόλαση διακυβεύονται. Δεν είναι ακριβώς αυτό που μας λέει ο Πέτρος; Αυτά τα πράγματα κάνουν πόλεμο εναντίον της ψυχής, ο Ουρανός και η κόλαση διακυβεύονται και εκτός και αν η πίστη σου μπορέσει να σε βγάλει από αυτή την μάχη μια πίστη που σώζει την μάχη, είναι μια πίστη που σκοτώνει την αμαρτία η πίστη που σώζει, είναι πίστη που σκοτώνει την επιθυμία η πίστη που σώζει είναι πίστη που πολεμά, μην λανθάνεσαι για αυτό. Ας μην ανακατώνουμε τις λέξεις, αυτό είναι που λέει η Γραφή Αυτά τα πράγματα δίνουν μάχη για την ψυχή σου. Με άλλα λόγια, εάν υποκύψεις σε αυτά, εάν δώσεις τόπο σε αυτά, εάν δεν πολεμήσεις, εάν δεν το βγάλεις, δεν το κόψεις, να δώσεις μάχη, μια ολοκληρωτική μάχη, όχι με την δική σου δύναμη, εάν με το Πνεύμα νεκρώσεις τις πράξεις του σώματος θα ζήσεις. Αυτό βγαίνει από το Ρωμαίους 8:13. Ζωή και θάνατος, θα ζήσεις, εάν με το Πνεύμα τις νεκρώσεις αυτές τις πράξεις. Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν θέλω να υπάρχει κάποιος εδώ,

κανένα νεαρό άτομο, κανένα ηλικιωμένο άτομο εδώ, Είσαι μπλεγμένος σε πορνεία, και μπορεί να είναι μόνο εδώ πάνω το μυαλό σου είναι γεμάτο δυστροπία, έχεις παράνομες σεξουαλικές σκέψεις, βέβηλες σκέψεις, σκέψεις που δεν είναι άγιες, τα μάτια σου δεν είναι εκεί που πρέπει να είναι όλη την ώρα, έχεις αγώνες και δεν μπορείς να νικήσεις, Ακούστε, ο Παύλος λέει αυτό, Ρωμαίους 6:14 λέει "Η αμαρτία δεν θα σας κυριεύσει". Εάν είσαι κάτω από χάρη, όχι κάτω από τον νόμο, εάν πραγματικά είσαι σωσμένος με τη χάρη η αμαρτία δεν θα σε κυριεύσει πλέον. Να σας πω αυτό, Αμαρτωλοί, εννοώ οι κακοί γεμάτοι από όλων των ειδών σεξουαλική ανηθικότητα, όλων των ειδών δυστροπίας μπορούν να έρθουν στον Χριστό, και να βρουν ολοκληρωμένη και άφθονη συγχώρεση ονομάζεται δικαίωση, ο αμαρτωλός έρχεται με ένα τρομερά ένοχο ιστορικό

και ο Θεός πλένει εκείνο το ιστορικό και το καθαρίζει με την πίστη Αλλά να σου πω κάτι, εάν η ιδέα που έχεις για την σωτηρία σταματά εκεί κάνεις λάθος, επειδή εκεί που ο Θεός έρχεται και δικαιώνει τον ένοχο αμαρτωλό τον συγχωρά με το αίμα του Χριστού και το έργο της εξιλέωσης που έκανε ο Χριστός σε εκείνο τον σταυρό θα σπάσει την κυριαρχία της αμαρτίας, αυτή είναι η μεγαλύτερη εξωτερική φανέρωση στο αν πραγματικά δικαιώθηκες. Αυτή είναι η κατάσταση, δεν μπορώ να δω το πνευματικό σου ιστορικό, δεν ξέρω αν είναι καθαρό. ούτε εσύ βλέπεις το δικό μου, δεν ξέρω αν συγχωρέθηκες. Δεν είναι σφραγισμένο στο μέτωπο μου ή πάνω στο δικό σου. Βλέπετε αυτό είναι που λέει η Βίβλος, ΜΗΝ ΠΛΑΝΙΕΣΤΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΑΝΙΟΥΝΤΑΙ, για πιο πράγμα πλανιούνται; Έχεις ανθρώπους παντού, 'Μα εγώ πιστεύω, είπα την προσευχή του αμαρτωλού". "περπάτησα κάτω τον διάδρομο, πήγα στην Αγία Τράπεζα, είχα αυτή την εμπειρία στη κατασκήνωση μια φορά". "έκανα αυτό, έκανα εκείνο, διάβασα την Βίβλο μου, πήγαινα εκκλησία". Και η Βίβλος συνέχεια λέει, εάν η ζωή σου δεν μεταμορφωθεί ριζικά όπου η δύναμη της αμαρτίας καταστραφεί, ΜΗΝ ΠΛΑΝΙΕΣΤΕ. Η πραγματικότητα ενός καθαρού ιστορικού δεν είναι εκεί εάν δεν υπάρχει η ένδειξη μιας μεταμορφωμένης καρδιάς.

Εκτός και αν η προσέγγιση στο σεξ σε κάποιο σημείο δεν άλλαξε ριζικά εκτός και αν η ακαθαρσία σου σε κάποιο σημείο, εννοώ μιλώντας πρακτικά δεν άλλαξε ριζικά, και η δύναμη της αμαρτίας να σπάσει, μην πλανιέστε Κοιτάξτε ο νομικός λογαριασμός δεν έγινε εκτός και αν η ζωή σου πρακτικά άλλαξε με την δύναμη του Θεού Τόσο εμφανές στη Γραφή Ακούστε το αυτό, το Ρωμαίους 8:13 λέει αυτό, "αν ζείτε σύμφωνα με τη σάρκα, πρόκειται να πεθάνετε" Λες εσύ, τι σημαίνει να ζεις σύμφωνα με τη σάρκα; Λοιπόν στο Γαλάτας 5:19 ο Παύλος λέει "Είναι δε φανερά τα έργα της σάρκας" Ποιο είναι το πρώτο στη λίστα; Πορνεία Ποιο είναι το δεύτερο; ακαθαρσία. Τρίτο, ασέλγεια Εννοώ τα πρώτα κτυπούν κατευθείαν στη καρδιά με αυτό Και λέει αυτό, "εάν ζεις σύμφωνα με αυτά, θα πεθάνεις" Όμως κάποιος θα έρθει και θα πει, "Ναι αλλά εγώ σώθηκα με την πίστη". "Τι λες τώρα ότι εάν πέσω σε σεξουαλική αμαρτία χάνω την σωτηρία μου;" Όχι δεν είναι καθόλου αυτό που λέω, λέω ότι η σωτηρία σου δεν ήταν πραγματική από την αρχή. Λέω ότι δεν ήταν αληθινή, λέω ότι όπως και να σκεφτόσουν δεν ήταν βιβλική σωτηρία. Ακούστε πολλοί έρχονται στον Ιησού την ημέρα της κρίσης και έλεγαν

"Κύριε, Κύριε, δεν το κάναμε αυτό, δεν το κάναμε εκείνο;" Τότε τους λέει "Ποτέ δεν σας γνώρισα,εσείς που εργάζεστε την ανομία". Βλέπετε έαν η δύναμη της ανομίας και η δύναμη της αμαρτίας δεν έσπασαν ποτέ στη ζωή σου, είναι η μεγαλύτερη μαρτυρία ότι ο Ιησούς ποτέ δεν σε γνώρισε Εάν ζεις σύμφωνα με την σάρκα, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Όμως εάν είναι με το Πνεύμα, ω όχι με τη δική σου δύναμη, μα με την δύναμη του σταυρού, την δύναμη του Πνεύματος του Θεού που εξαπολύεται με πίστη εν Χριστό. Εάν με εκείνη την δύναμη την υπερφυσική, που αναγεννά, που σε φέρνει από τον θάνατο στη ζωή, εάν με εκείνη την δύναμη θανατώνεις αυτά τα πράγματα Ακούστε, δεν το λέω αυτό, δεν λέω ότι την πρώτη μέρα που πραγματικά πιστέψεις ότι δεν υπάρχει ποτέ άλλος αγώνας, ποτέ άλλος πειρασμός και ποτέ μια μάχη. Ακούστε όταν λέει ότι δίνουν μάχη εναντίον σου, εννοεί από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία σε αυτή τη γη, είσαι σε μάχη εναντίον τους. Βγάζεις, σκοτώνεις, δίνεις μάχη, θανατώνεις με την δύναμη του Πνεύματος. είναι ολοκληρωτική μάχη. Κοιτάτε, μερικοί άνθρωποι παρεξηγούν και λένε "Ω ώστε όταν γίνεις Χριστιανός, βασικά η αμαρτία δεν θα σε κυριεύσει..." "Με άλλα λόγια, όλα σταματούν". Όχι, όταν λέει ότι δεν σε κυριεύει, δεν θα σε κατακυριεύει, δεν σημαίνει ότι δεν δίνει μάχη εναντίον σου. Και θα πρέπει να αγωνιστείς για όλα, με την δύναμη του Πνεύματος. Όχι, θα υπάρχει μάχη, θα πέσουμε; θα υπάρχουν μέρες που πέφτεις, όμως είναι μάχη. και θα κερδίζεις έδαφος, μπορεί να έρθεις στο πεδίο μάχης και μπορεί να πέσεις, αλλά θα κερδίσης το πεδίο, θα προχωρήσεις, θα πας μπροστά. Εκείνη η αμαρτία δεν μπορεί να σε κατακυριεύσει, θα προχωρήσεις. Δεν υπάρχει τέτοια πίστη που σώζει, πραγματική πίστη, πίστη από τον Θεό, πίστη που να σε παίρνει στον ουρανό η οποία δεν δίνει μάχη εναντίον των παθών της επιθυμίας. Ακούστε, με την δύναμη του σταυρού υπάρχει δύναμη για να νικήσουμε.

Υπάρχει. Δεν είναι μια απελπισμένη μάχη. Όμως εάν έχεις αλυσίδες, ποτέ δεν μπόρεσες να ελευθερωθείς, ότι και να γίνηκε απλά βρίσκεις τον εαυτό σου ένα δούλο. Δούλοι της αμαρτίας , δεν είναι δούλοι του Χριστού. Ζήτησε τον Κύριο, ενόσω μπορεί να βρεθεί. Υπάρχει δύναμη εκεί. Υπάρχει δύναμη που σκοτώνει την αμαρτία και θεραπεύεσαι.

Φίλοι, το τι λέω είναι αυτό, η μάχη δεν είναι προαιρετική. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα που βασικά σκέφτονται έτσι, "Λοιπόν, το μόνο που έχω να κάνω είναι να πιστέψω και είμαι μέσα" " Όσο αφορά τον αγιασμό μου, λοιπόν αυτό είναι κάτι προαιρετικό" "Ξέρεις όσα περισσότερα καλά κάνω, τόση πιο μεγάλη αποζημίωση θα πάρω" "Τελικά, σώθηκα με την πίστη" "έτσι ναι, ακόμα κοιμάμαι με τον φίλο μου όμως..." "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ, μην κρίνεις για να μην κριθείς" Ω όχι, ο Ιησούς μπορεί να σε κρίνει, και ο Θεός είναι ο εκδικητής και θα σε εκδικηθεί και όταν λέει ότι εκείνοι που δίνονται στα πάθη της επιθυμίας δεν γνωρίζουν τον Θεό, όταν ο Ιησούς λέει, καλύτερα να βγάλεις το μάτι σου παρά να βρεθείς στη κόλαση μπορούν να το πουν αυτό, είναι σε θέση για να κρίνουν, και είναι ακριβώς αυτό που λένε δεν θέλεις να παίξεις παιχνίδια εδώ, δεν θέλεις να παίξεις κανένα παιχνίδι. Αυτή η μάχη δεν είναι προαιρετική, ακούστε... Σημειώστε το κάτω αυτό, δεν υπάρχει πίστη που σώζει από την οργή του Θεού εάν δεν σε σώσει από την δύναμη της πορνείας. Σημειώστε το κάτω αυτό. Οι πόρνοι δεν γνωρίζουν τον Θεό. Ακούστε, ακούστε με προσεχτικά εδώ, επειδή αυτή είναι η καρδιά του θέματος.

Οι πόρνοι δεν γνωρίζουν τον Θεό, αυτό είναι που λέει ο Παύλος εκεί στη 1 Θεσσαλονικείς 4, δεν είναι έτσι που λέει; Το είδατε αυτό; Δεν γνωρίζουν τον Θεό. Εσύ λες, "Μα εγώ ξέρω για τον Θεό". Όχι δεν είναι αυτό που λέει. Δεν λέει ότι δεν ξέρουν για τον Θεό. Λέει δεν γνωρίζουν τον Θεό, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ο Ιησούς λέει στο Ματθαίο 7, όταν λένε Κύριε, Κύριε, ΚΥΡΙΕ, ΚΥΡΙΕ Λέει, "Ποτέ δεν σας γνώρισα". Ο Ιησούς ήξερε τα πάντα γι' αυτούς επειδή τους αποκαλεί, εργάτες της ανομίας. Τα ήξερε όλα γι' αυτούς, δεν τους γνώριζε. Εσύ λες, "Ποια είναι η διαφορά;" Ω, το να ξέρεις κάποιον είναι να ξέρεις γεγονότα Το να γνωρίζεις με την βιβλική έννοια, ο Αδάμ γνώρισε την Εύα και αυτή συνέλαβε, πολύ εξοικειωμένοι, Όταν ο Ιησούς γνωρίζει κάποιον, θυμηθείτε το Εφεσίους 5, Όταν γνωρίζει κάποιον, αυτή είναι η νύφη Του, αυτή είναι η εκκλησία Του, αυτό είναι το σώμα Του. Άνδρες, αγαπάτε τις γυναίκες σας, όπως και ο Χριστός αγάπησε την εκκλησία Γνωρίζει την εκκλησία στενά. Δεν γνωρίζουν τον Θεό, σημαίνει δεν είναι οικείος. Τον αγνοούν, Τον ατιμάζουν, δεν Τον γνωρίζουν. Εκείνοι από εσάς που ξέρετε τις Γραφές σας.

Στο Ματθαίο 13:44 ξέρετε τι εικόνα έχετε εκεί; Ένας άνθρωπος που περπατάει σε ένα χωράφι και βρίσκει ένα θησαυρό τόσο πολύτιμο που πηγαίνει και πουλάει όλα όσα έχει για να έχει αυτό τον θησαυρό. Μπορώ να σας πω τι σημαίνει αυτή η γνωριμία Είναι όταν ένας άνθρωπος γνωρίζει ότι ανακάλυψε ένα θησαυρό που αξίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλον, και δεν το αγνοεί, γνωρίζει είναι πεπεισμένος, τον θέλω αυτόν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Βλέπετε όταν ένας άνδρας έρχεται και είναι πρόθυμος να ατιμάσει μια νεαρή κοπέλα Αγνοεί τον Θεό, ποτέ δεν βρήκε.... είναι μια από τις μεγαλύτερες ενδείξεις ότι ποτέ δεν βρήκε τον Χριστό να είναι πιο πολύτιμος από οτιδήποτε άλλο. Ξέρετε τι συμβαίνει σε ένα άτομο που βρίσκει τον Χριστό και ξέρει.... εννοώ βλέπει και γνωρίζει τι είναι αυτό που βρήκε. Στην πραγματικότητα, θα πάει να τα πουλήσει όλα, συμπεριλαμβανομένου την πορνεία του θα πει το θέλω αυτό περισσότερο από ότι θέλω αυτό το κορίτσι. το θέλω αυτό περισσότερο από την πορνεία Το θέλω αυτό Ακούστε, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ το πάθος της επιθυμίας, και της σεξουαλικής επιθυμίας.

Η σεξουαλική επιθυμία που είναι μέσα στο κρεββάτι του γάμου είναι αξιότιμο. Εμείς μιλούμε γι' αυτό που είναι ανήθικο. και ένας άνθρωπος θα παραμερίσει όλα αυτά που αμελούν τον Χριστό, όταν βρει ότι ο Χριστός είναι πιο ωραίος. Ακούστε, αυτό είναι το θέμα της υπόθεσης, Όταν ένας άνδρας και μια γυναίκα, όταν βρουν τον Χριστό, Όταν δουν σε Αυτόν δόξα, και ομορφιά όταν πουν ναι, το θέλω αυτό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και δεν θέλω να κάνω οτιδήποτε Τον θλίβει. δεν θέλω οτιδήποτε που με χωρίζει Ναι έχω σεξουαλικές επιθυμίες, αλλά η επιθυμία μου για Αυτόν είναι μεγαλύτερη. Και έτσι, θα έχω τον έλεγχο, Κύριε βοήθησε με να έχω τον έλεγχο. Δεν θέλω να σε ατιμάζω, και δεν θέλω να κάνω οτιδήποτε που διακόπτει την συντροφιά μου μαζί σου. Σε βρίσκω ολότελα ωραίο και η καρδιά μου σε θέλει, σε ποθεί, σου φωνάζει θέλω ολοκληρωτικά να σε ακολουθήσω, θέλω να σε βρω, θέλω να σε συναντήσω. θέλω να ζήσω την ζωή μου για Σένα, σε θέλω, σε θέλω, είσαι το παν για μένα. και είμαι πρόθυμος να τα πουλήσω όλα για Σένα. Όταν λέει, δεν γνωρίζουν τον Θεό, εννοεί ότι ποτέ δεν έφθασαν σε αυτό το σημείο εάν ο Χριστιανισμός σου δεν σε έκανε να ερωτευτείς τον Ιησού Χριστό,

δεν Τον γνωρίζεις, και Αυτός δεν σε γνωρίζει εσένα. αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι χωρίς ελπίδα. Αυτό απλά σημαίνει, το τι έχεις δεν είναι το πραγματικό πράγμα Ω, όταν ένας άνθρωπος βρει τον Χριστό να είναι ο θησαυρός των θησαυρών! Δεν θα κρατήσει οτιδήποτε άλλο Ακούστε, όταν κάποιος ερωτευτεί τον Χριστό, ο φόβος της κόλασης είναι ένας πολύ πραγματικός φόβος και ο Ιησούς το επικαλείται. Είναι καλύτερα να ακρωτηριάσεις, παρά να καταλήξεις στη κόλαση. Αλλά όταν γνωρίσεις τον Χριστό, και να Τον γνωρίζεις στενά και να Τον ερωτευτείς η μεγαλύτερη θλίψη δεν είναι ο τρόμος της κόλασης, η μεγαλύτερη θλίψη γίνεται όταν προσβάλλεις Αυτόν που αγαπάς. Όταν δεν έχεις συντροφιά με τον Χριστό, όταν αποτραβηχτεί από σένα, όταν δεν σου χαμογελά πλέον. Όταν Τον προσβάλλεις, ω αδέλφια, πόσοι από εμάς... Όταν ο Θεός μας έσωσε, μετά σκουντουφλήσαμε σε κάποια πορνεία, και η μεγαλύτερη θλίψη δεν ήταν "Ω όχι, θα πάω στη κόλαση" Τα δάκρυα έτρεξαν επειδή ξέραμε ότι προσβάλαμε τον Κύριο. Μετά από όλα που έκανε Αυτός για εμάς επάνω στον σταυρό, μετά από όλα που υπέφερε ο Υιός του Θεού γνώριμος με τη θλίψη και την οδύνη για λογαριασμό μου και να, πήγα εγώ και έκανα αυτό. Κρεμάσαμε κάτω το κεφάλι μας λυπημένα λόγω της μεγάλης Του αγάπης για εμάς. και το γεγονός ότι υπολογίσαμε την αγάπη Του ως ένα τόσο φθηνό πράγμα και κάναμε αυτό Ω, εάν γνωρίζεις τον Χριστό, εννοώ εάν Τον γνωρίζεις βαθιά τον Χριστό, Γνωρίζεις τον Θεό, αγαπάς τον Θεό, έχεις βρει την δόξα του Θεού απλά να φέγγει στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Και μιας και το είδες αυτό και είπες "Ναι, αυτό είναι που θέλω".

Δεν είναι λίγο πράγμα, να κάθεσαι μπροστά από έναν υπολογιστή και να αυνανίζεσαι μπροστά από πορνογραφία. Είναι δύσκολο να το κάνει ο άνθρωπος αυτό, όταν σκέφτεται, Πως μπορώ να πάω στο μυστικό τόπο απόψε, και να επικοινωνήσω με τον Χριστό. Δεν θα είναι εκεί μετά που το έκανα αυτό. Δεν είναι ένα μικρό πράγμα. Σας λέω ότι είναι μεγάλη υπόθεση. και αν η πίστη που έχεις δεν παράγει αυτό, δεν αξίζει να την έχεις.

Δεν αξίζει. Είναι μια ολοκληρωτική μάχη, μια ολοκληρωτική μάχη, λόγω Αυτού που αγαπούμε. Μια ολοκληρωτική μάχη, επειδή δεν αμελούμε πλέον τον Θεό, έχουμε σεβασμό για Αυτόν. Σεβόμαστε τους νόμους Του, σεβόμαστε για τον τρόπο που μας έφτιαξε Έχουμε σεβασμό για το σεξ, είναι καλό, μέσα στα όρια του γαμήλιου κρεβατιού. και έξω από αυτά είναι μολυσμένο. Είναι ολική διαστροφή από ότι ο Θεός το σχεδίασε να είναι. Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη με το θέμα, και νομίζω ότι αυτή είναι η καρδιά του θέματος.