Tag: macedonia

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Тесниот Пат на Живот

по 4 години ago

Matej 7:14 - Зашто тесна е вратата и тесен е патот, што водат во живот, и малцина се кои го наоѓаат."