Citate creștine

Aceste citate creștine sunt extrase din cărți și predici ale unor credincioși evlavioși. Sperăm că ele te vor provoca și te vor încuraja în timp ce alergi în această cursă pentru Domnul Isus. (Pentru a distribui citatele care sunt în format imagine, le poți descărca făcând click pe imagine.)

View page: 1 2 3 4 5 6 7 8Tim ConwayTim ConwayD. Martyn Lloyd-Jones

Haideți să medităm la caracterul lui Hristos până când sufletele noastre vor fi umplute cu dragoste și admirație pentru umilința Lui. Și fie să credem că, atunci când suntem zdrobiți sub simțământul mândriei noastre și neputința noastră de a o scoate afară, Domnul Isus Însuși va intra pentru a ne dărui și acest har, ca parte a vieții Lui minunate înlăuntrul nostru.

Andrew Murray

Predicarea crucii, predicarea morții Domnului Isus Hristos pe acea cruce este esența și centrul Evangheliei și al mesajului creștin.

D. Martyn Lloyd-Jones

Când Dumnezeu justifică o persoană, El nu priveşte la ce este în acea persoană. El priveşte la ceea ce a fost făcut pentru acea persoană. El priveşte la sângele lui Isus Hristos. Ce reprezintă sângele acesta? Reprezintă faptul că El, prin moartea Sa pe cruce, a plătit pentru păcatul meu. Mi-a purtat păcatul, în trupul Său, pe lemn. Deci sunt justificat prin sângele Său.

Charles Leiter

Dumnezeu locuieşte în lăuntrul credinciosului prin Duhul Sfânt pentru a-l instrui, a-l îndemna şi pentru a-i da putere să umble potrivit cu ceea ce este scris în Scripturi.

Paul Washer

Deși memoria mea slăbește, îmi aduc foarte bine aminte două lucruri: că sunt un mare păcătos și că Hristos este un mare Salvator.

John Newton

Aceasta este credința: să renunți la tot ce poți numi al tău și să te bazezi totalmente pe sângele, dreptatea și mijlocirea lui Isus.

John Newton

Nu ar trebui sã treacã o orã fãrã sã ne îndreptãm ochii spre Dumnezeu pentru iertare și pace. Aceasta este cea mai nobilã știinţã: sã știi sã trãiești orã de orã în pãrtãșie cu Dumnezeu în Hristos.

Robert Murray M’Cheyne

Nu există nimic pe acest pământ care să schimbe o persoană așa cum o face Evanghelia lui Isus Hristos.

Mike Morrow

Nu te compara cu alții care își spun creștini, compară-te cu Scriptura.

Paul Washer

Dacă credinţa ta nu schimbă modul în care acționezi, dacă credința ta nu produce fapte, este moartă.

Jesse Barrington

Ce dulce sună Numele lui Isus
În urechea unui credincios!
Îi alină durerea, îi vindecă rănile,
Și îi alungă frica.

Restaurează duhul rănit,
Calmează pieptul tulburat;
Este mană pentru sufletul flămând,
Și odihnă pentru cei obosiți.

John Newton

Noi toți am experimentat o măsură de întristare pentru păcatul nostru. Și știți ce descopăr? O mulțime de oameni se gândesc: „Sunt destul de bine, cel puțin îmi pare rău când fac ceva rău.” Prietene, este greșit să găsești mângâiere în acest lucru. Poți să simți mâhnire și întristare pentru păcatul tău, dar întrebarea majoră este: Ai această mâhnire și întristare pentru că ai păcătuit împotriva Dumnezeului cel Viu care îți dă suflare, și cu acea suflare pe care ți-o dă te întorci și spui murdării? Cu ochii pe care ți i-a lăsat ca să vezi cu ei, te duci și te uiți la murdării pe computer și simți o mâhnire; dar este această mâhnire doar datorită consecințelor? Că îți poți ruina căsnicia, sau alte consecințe? Sau este pentru că ai păcătuit împotriva lui Dumnezeu?

James Jennings
View page: 1 2 3 4 5 6 7 8