Er mennesker født homofile?

Mange mennesker sier de var skapt slik, at de var født slik, at de var født homofil. Jeg trodde faktisk det selv en stund. Så forstod jeg dette; Jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg ble slik. Men jeg vet at det er motsatt av hva Guds ord sier. Guds ord er veldig klart. Mennesker prøver å holde sannheten nede, de prøver å endre det for å passe deres behov. Men det er ikke hva Guds ord sier. Guds ord er veldig klart på at det er galt. Så for de som sier at det er naturlig, at det er normalt, er det det samme jeg følte først etter at jeg hadde forstått hva jeg hadde gjort. Jeg gledet meg over seksuell nytelse av det, jeg gledet meg ved det syndige. Synd gir nytelse en kort stund men så slutter det og vi er uten håp, vi går til helvete. Vi må betale for den synden.

“Vet dere ikke at de som gjør urett ikke skal arve Guds rike? Far ikke vill! Verken horkarer eller avgudsdyrkere eller ekteskapsbrytere eller de som lar seg bruke til unaturlig utukt, eller menn som øver utukt med menn, eller tyver eller pengegriske eller drankere eller røvere skal arve Guds rike.” (1. Kor 6:9-10)

Jeg vil si til alle som tror det er normalt, prøv deg selv og vær sikker på at det du føler er normalt og virkelig ikke er syndig nytelse du gleder deg over. Fordi det er normalt, det er naturlig. Det er naturlig for et fallent menneske å nyte synden. Det var realiteten for meg, jeg nøt synd. Tydeligvis var det det jeg ikke ville gi slipp på; jeg ville ikke slutte med den synden. Men så, når jeg kom nærme Gud, og Han viste meg sannheten at jeg aldri ville bli tilgitt, at jeg aldri kunne hvile ved korset før jeg gav slipp på den synden. Synden jeg elsket, synden jeg prøvde å holde ved i. Så jeg kastet det på korset og hoppet i tro til Kristus og Han frelste meg fra det, han løste meg fra det. Han gjorde meg til et virkelig menneske, derfor kan jeg vite at det jeg forteller deg er sant fordi han forvandlet meg. Han gjorde meg til et nytt menneske med nye ønsker; han tok bort alle disse syndige lystene og gjorde meg til en ny skapning. Og Han kan gjøre det samme for deg, han frelste meg fra syndens kraft og Han kan frelse deg også. Jeg ber om at du må rope ut til ham. At du kunne bli gjort til en ny skapning og bli fri fra din syndige livsstil, fra din synd som holder deg fanget. Selv om du kan være en frivillig fange nå. En dag kommer du til å bli fange i helvete; der du får som fortjent, du får straffen du fortjener fordi du på den dagen finner ut at Kristus ikke tok straffen for dine synder på korset men du må ta straffen for dine nå…