Sort: Date | Title | Views Sort Ascending

Дојди кај Христос, Он е Силен за да Спаси

Дојди кај Христос, Он е Силен за да Спаси

156 Views0 Comments

Не ме интересира во што си се Претворил или што имаш направено, Врати се Дома.

Исус Умре за Мене

Исус Умре за Мене

188 Views0 Comments

" Господа Исуса Христа,4 Кој се даде Себеси за нашите гревови, за да нe избави од сегашниот лукав век, по волјата на нашиот Бог и Татко!- Галатјаните 1:3/4"