Sort: Date | Title | Views Sort Ascending

Купен со Скапоцената Крв на Христ

Купен со Скапоцената Крв на Христ

Зошто сте скапо купени. Затоа прославете го Бога во вашето тело. - 1 Коринтјаните 06:20