1:27:26

Viktigheten av å Forkynne Evangeliet

av 1 year ago

Paul Washer forkynner fra 1.Timoteus 3,14 - 04,16 om viktigheten av å forkynne evangeliet. Evangeliet er det eneste budskapet som både frelser og helliggjør oss, og han advarer oss om ikke å endre vårt hovedfokus til ...

8:35

Kristus er mer verdt enn alt annet

av 1 year ago

Dette er et kraftfullt utdrag som handler om Jesus som Herre.

4:48

Holder Facebook deg borte fra bønn?

av 1 year ago

Ryan snakker om hvordan Herren tuktet ham fordi han lot Facebook bli en avgud i livet sitt. Vi er midt i en krig... Måtte Gud hjelpe oss til å leve som soldater!

7:56

Unngå Seksuelle Fristelser og Synd

av 1 year ago

Den troende bør være veldig nøye med å unngå seksuell synd, og å unngå situasjoner som kan gi inntrykk av ondskap. I dette klippet snakker Tim om Josef og kona til Potifar i Første Mosebok 39.

6:47

Jeg angrer, men det hjelper ikke!

av 1 year ago

Er dette deg? "Hvordan skal jeg kunne bli frelst? Jeg prøver å tro, jeg prøver å vende meg om, men jeg merker ingen forskjell." - Om dette høres ut som deg, se dette klippet.

9:45

Håpløst uten Kristus

av 2 years ago

Lukas 6:23 - "Gled dere på den dagen og hopp av fryd" denne gleden kan bare bli funnet i Jesus Kristus. Det finnes ikke noe annet i livet som gir en slik fred.

11:07

Jesus Døde!

av 3 years ago

Når du hører om Jesu Kristi død, får det deg ikke til å stoppe opp og tenke hvor utrolig denne sannheten er? Altså, Guds Sønn døde for å frelse syndere. Måtte vi falle i ærefrykt for en slik sannhet!

5:26

Hjemme hos Herren

av 2 years ago

På konferansen sist år formante Tim at noen av årets deltager ikke kom til å være der neste år. I løpet av det siste år, gikk Bob Jennins(63) og Ayla Petteruti(23) hjemme hos Herren.