Du Vanærer Gud Av Å Være Avhengig Av Deg Selv!

av 1 year ago

I dette videoklippet oppmuntrer Tim Conway den troende til å rope ut til Gud for mer ydmyket, ved å stole på Kristus i hver en situasjon.

Tilber Jehovas Vitner Jesus Kristus?

av 1 year ago

I dette videoklippet snakker Paul Washer om Jesus Kristi død og hvem Jesus Kristus er. Hvorfor må Jesus være Gud for å kjøpe oss fri fra synden?

1:27:26

Viktigheten av å Forkynne Evangeliet

av 3 years ago

Paul Washer forkynner fra 1.Timoteus 3,14 - 04,16 om viktigheten av å forkynne evangeliet. Evangeliet er det eneste budskapet som både frelser og helliggjør oss, og han advarer oss om ikke å endre vårt hovedfokus til ...

8:35

Kristus er mer verdt enn alt annet

av 3 years ago

Dette er et kraftfullt utdrag som handler om Jesus som Herre.

4:48

Holder Facebook deg borte fra bønn?

av 3 years ago

Ryan snakker om hvordan Herren tuktet ham fordi han lot Facebook bli en avgud i livet sitt. Vi er midt i en krig... Måtte Gud hjelpe oss til å leve som soldater!

9:45

Håpløst uten Kristus

av 4 years ago

Lukas 6:23 - "Gled dere på den dagen og hopp av fryd" denne gleden kan bare bli funnet i Jesus Kristus. Det finnes ikke noe annet i livet som gir en slik fred.

11:07

Jesus Døde!

av 4 years ago

Når du hører om Jesu Kristi død, får det deg ikke til å stoppe opp og tenke hvor utrolig denne sannheten er? Altså, Guds Sønn døde for å frelse syndere. Måtte vi falle i ærefrykt for en slik sannhet!

5:26

Hjemme hos Herren

av 4 years ago

På konferansen sist år formante Tim at noen av årets deltager ikke kom til å være der neste år. I løpet av det siste år, gikk Bob Jennins(63) og Ayla Petteruti(23) hjemme hos Herren.