Viktigheten av å Forkynne Evangeliet

av 2 months ago

Paul Washer forkynner fra 1.Timoteus 3,14 - 04,16 om viktigheten av å forkynne evangeliet. Evangeliet er det eneste budskapet som både frelser og helliggjør oss, og han advarer oss om ikke å endre vårt hovedfokus til ...

Kristus er mer verdt enn alt annet

av 5 months ago

Dette er et kraftfullt utdrag som handler om Jesus som Herre.

Holder Facebook deg borte fra bønn?

av 5 months ago

Ryan snakker om hvordan Herren tuktet ham fordi han lot Facebook bli en avgud i livet sitt. Vi er midt i en krig... Måtte Gud hjelpe oss til å leve som soldater!

Unngå Seksuelle Fristelser og Synd

av 6 months ago

Den troende bør være veldig nøye med å unngå seksuell synd, og å unngå situasjoner som kan gi inntrykk av ondskap. I dette klippet snakker Tim om Josef og kona til Potifar i Første Mosebok 39.

Jeg angrer, men det hjelper ikke!

av 6 months ago

Er dette deg? "Hvordan skal jeg kunne bli frelst? Jeg prøver å tro, jeg prøver å vende meg om, men jeg merker ingen forskjell." - Om dette høres ut som deg, se dette klippet.

Håpløst uten Kristus

av 1 year ago

Lukas 6:23 - "Gled dere på den dagen og hopp av fryd" denne gleden kan bare bli funnet i Jesus Kristus. Det finnes ikke noe annet i livet som gir en slik fred.

Jesus Døde!

av 1 year ago

Når du hører om Jesu Kristi død, får det deg ikke til å stoppe opp og tenke hvor utrolig denne sannheten er? Altså, Guds Sønn døde for å frelse syndere. Måtte vi falle i ærefrykt for en slik sannhet!

Lev for evigheten

av 1 year ago

Ingen har noen sinne vært i stand til å tåle forkynnelsen av evangeliet. De vil enten gå mot det med et dyrs aggresivitet eller bli frelst.