Tag: steve

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Подобро Никогаш да не Беше Роден

по 4 години ago

Матеј 26:24 - Синот човечки оди како што е напишано за Него, но тешко му на оној човек, преку кого Синот Човечки ќе биде предаден! Ќе беше подобро за тој човек, да не се родеше.

Тесниот Пат на Живот

по 4 години ago

Matej 7:14 - Зашто тесна е вратата и тесен е патот, што водат во живот, и малцина се кои го наоѓаат."