Tag: Љубов

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Исус Умре за Мене

по 4 години ago

" Господа Исуса Христа,4 Кој се даде Себеси за нашите гревови, за да нe избави од сегашниот лукав век, по волјата на нашиот Бог и Татко!- Галатјаните 1:3/4"

Купен со Скапоцената Крв на Христ

по 4 години ago

Зошто сте скапо купени. Затоа прославете го Бога во вашето тело. - 1 Коринтјаните 06:20