Tag: Јуда

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Подобро Никогаш да не Беше Роден

по 4 години ago

Матеј 26:24 - Синот човечки оди како што е напишано за Него, но тешко му на оној човек, преку кого Синот Човечки ќе биде предаден! Ќе беше подобро за тој човек, да не се родеше.