Tag: смрт

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Ке те Чини Се

по 4 години ago

"Ќе морате да бидете подговотени да бидете прогоноувани за Христоси дозволете ми да ви кажам тоа може да ве чини и Живот."

Медитирај во Христос Не е Важна Цk

по 4 години ago

не е нешто позитивно да имаш телефон Мобилен и да можеше да биде конектиран цело време.

Подобро Никогаш да не Беше Роден

по 4 години ago

Матеј 26:24 - Синот човечки оди како што е напишано за Него, но тешко му на оној човек, преку кого Синот Човечки ќе биде предаден! Ќе беше подобро за тој човек, да не се родеше.