Tag: самоувереност

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Се покајувам, но Не е Успешно

по 5 години ago

Дали си ти овој? "Како можам да бидам спасен? Јас сум во оваа ситуациja. Се обидувам да се верувам доволно, се обидувам да се покаjам доволно и не чувствувам никаква промена "-. Тогаш те молам види го ова видео.