Tag: Простување

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Дојди кај Христос, Он е Силен за да Спаси

по 4 години ago

Не ме интересира во што си се Претворил или што имаш направено, Врати се Дома.

Исус Умре за Мене

по 4 години ago

" Господа Исуса Христа,4 Кој се даде Себеси за нашите гревови, за да нe избави од сегашниот лукав век, по волјата на нашиот Бог и Татко!- Галатјаните 1:3/4"