Tag: Мисла

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Медитирај во Христос Не е Важна Цk

по 4 години ago

не е нешто позитивно да имаш телефон Мобилен и да можеше да биде конектиран цело време.