Tag: крв

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Купен со Скапоцената Крв на Христ

по 4 години ago

Зошто сте скапо купени. Затоа прославете го Бога во вашето тело. - 1 Коринтјаните 06:20