Tag: Исус Христос

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Борба со Порнографија

по 4 години ago

Мислам дека многу пати неуспехот да се добие победа над гревот е недостаток на очај, недостаток на искреност.