Tag: живот

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Ке те Чини Се

по 4 години ago

"Ќе морате да бидете подговотени да бидете прогоноувани за Христоси дозволете ми да ви кажам тоа може да ве чини и Живот."

Медитирај во Христос Не е Важна Цk

по 4 години ago

не е нешто позитивно да имаш телефон Мобилен и да можеше да биде конектиран цело време.

“Сакам Да Бидам Спасен!” Тогаш Дојд&

по 4 години ago

Ако го немаш тој неверојатен мир кој доаѓа од Господа, тогаш дојди кај Него сега!