Category: Прашања и Одговори (Q&A)

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Да се умре во Христа е придобивка

по 4 години ago

Tim Conway прави интервју сo Bob Jennings кој се бори против ракот на панкреасот. Боб зборува за живеење во вечноста и навистина живеење за Христа и да се биде подготвен да умреш во Христа, а не во своите гревови.

Некој е Роден како Хомосексуалец

по 4 години ago

David Upton беше спасен од 27 години живеејќи во грев како стил на живот на хомосексуалност. Он одговора на прашањето "Некој Се Раѓа Како Хомосексуалец?"

4:06

Борба со Порнографија

по 4 години ago

Мислам дека многу пати неуспехот да се добие победа над гревот е недостаток на очај, недостаток на искреност.

6:46

Се покајувам, но Не е Успешно

по 5 години ago

Дали си ти овој? "Како можам да бидам спасен? Јас сум во оваа ситуациja. Се обидувам да се верувам доволно, се обидувам да се покаjам доволно и не чувствувам никаква промена "-. Тогаш те молам види го ова видео.