Category: Извадоци (E)

Ораганизирај: Date | Title | Прегледи Sort Descending
View:

Убавината на Исус Христос

по 4 години ago

ти го гледаш на еден инстант Исус Христос и секој нов поглед поинтезивен те носи на повисоки нивоа, повисоки оценки, на посветеност и свестост.

Медитирај во Христос Не е Важна Цk

по 4 години ago

не е нешто позитивно да имаш телефон Мобилен и да можеше да биде конектиран цело време.

Подобро Никогаш да не Беше Роден

по 4 години ago

Матеј 26:24 - Синот човечки оди како што е напишано за Него, но тешко му на оној човек, преку кого Синот Човечки ќе биде предаден! Ќе беше подобро за тој човек, да не се родеше.

“Сакам Да Бидам Спасен!” Тогаш Дојд&

по 4 години ago

Ако го немаш тој неверојатен мир кој доаѓа од Господа, тогаш дојди кај Него сега!

Купен со Скапоцената Крв на Христ

по 4 години ago

Зошто сте скапо купени. Затоа прославете го Бога во вашето тело. - 1 Коринтјаните 06:20